7 Nisan 2023

Türkiye Gezisi Ve Ingiltere'ye Dönü Edmund D. Chishull Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,0 TL
Yazarı: Edmund D. Chishull
Çevirmen: Bahattin Orhon

Türkiye Gezisi Ve Ingiltere'ye Dönü indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Edmund D. Chishull olan ve Bağlam Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Türkiye Gezisi Ve Ingiltere'ye Dönü eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Türkiye Gezisi Ve Ingiltere'ye Dönü ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Türkiye Gezisi Ve Ingiltere'ye Dönü TIKLA PDF İNDİR !

Türkiye Gezisi Ve Ingiltere'ye Dönü Yazarı Kimdir ?

Türkiye Gezisi Ve Ingiltere'ye Dönü yazarı Edmund D. Chishull 'dır. Edmund D. Chishull yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Günlük Anı türündedir.

Türkiye Gezisi Ve Ingiltere'ye Dönü PDF indir oku

Türkiye Gezisi Ve Ingiltere'ye Dönü indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Bağlam Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Türkiye Gezisi Ve Ingiltere'ye Dönü TIKLA PDF İNDİR !

Türkiye Gezisi Ve Ingiltere'ye Dönü TIKLA PDF İNDİR !
"Efendimizin pencerelerinde renkli camlar görmemiz bize tuhaf geldi. Bu camlarda Türkçe harflerle, mal sahibinin ismiyle, bazı dinsel dualar yazılıydı. Bu camların yerli imalat olduklarını öğrendiğimiz zaman çok şaşırmıştık. Zira, İngiltere'de görmüş olduklarımızın en iyilerinden daha mükemmeldiler.



Sayfa Sayısı: 189

Baskı Yılı: 1993


Dili: Türkçe
Yayınevi: Bağlam Yayıncılık Türkiye Gezisi Ve Ingiltere'ye Dönü TIKLA PDF İNDİR !Türkiye Gezisi Ve Ingiltere'ye Dönü TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Dünya Günlük Anı, Türkiye Gezisi Ve Ingiltere'ye Dönü, Edmund D. Chishull

Yorum Gönder