19 Mart 2023

Vatan Yahut Silistre (Osmanlıca Orijinal Metin) Namık Kemal Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 39,2 TL
Yazarı: Namık Kemal
Çevirmen: Namık Kemal

Vatan Yahut Silistre (Osmanlıca Orijinal Metin) indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Namık Kemal olan ve Platanus Publishing yayınevinin yayınlamış olduğu, 156 sayfalık Vatan Yahut Silistre (Osmanlıca Orijinal Metin) eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Vatan Yahut Silistre (Osmanlıca Orijinal Metin) ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Vatan Yahut Silistre (Osmanlıca Orijinal Metin) TIKLA PDF İNDİR !

Vatan Yahut Silistre (Osmanlıca Orijinal Metin) Yazarı Kimdir ?

Vatan Yahut Silistre (Osmanlıca Orijinal Metin) yazarı Namık Kemal 'dır. Namık Kemal yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Vatan Yahut Silistre (Osmanlıca Orijinal Metin) PDF indir oku

Vatan Yahut Silistre (Osmanlıca Orijinal Metin) indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Platanus Publishing yayınevi tarafından yayınlanan, 156 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Vatan Yahut Silistre (Osmanlıca Orijinal Metin) TIKLA PDF İNDİR !

Vatan Yahut Silistre (Osmanlıca Orijinal Metin) TIKLA PDF İNDİR !

"Hayat ne garip hal imiş! Bir kaç gün evvel, yanımda biri ağlasa, gözümün yaşı salasından dökülüyor zannederdim. Bugün kulağıma kahkahalar matem sedası gibi geliyor! Birkaç gün evvel, gamlı gamlı bulutlarda şimşek çaktıkça biri gülüyor gibi görünürdü. Bugün, yeni açılmış güllerde çiğ görsem, birinin gözyaşı dökülmüş zannediyorum. Birkaç gün evvel, yüzüm gülüyordu. Sanki, her şey de benimle beraber gülüyordu! Bugün gönlüm ağlıyor! Yine sabah oldu, yine gözüme bir dakika uyku girmedi."

(Tanıtım Bülteninden)

Vatan Yahut Silistre (Osmanlıca Orijinal Metin) TIKLA PDF İNDİR !Vatan Yahut Silistre (Osmanlıca Orijinal Metin) TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Vatan Yahut Silistre (Osmanlıca Orijinal Metin), Namık Kemal

Yorum Gönder