21 Mart 2023

Selanik İçinde Sala Okunur Ş. Adnan Şenel Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 33,75 TL
Yazarı: Ş. Adnan Şenel
Çevirmen: Ş. Adnan Şenel

Selanik İçinde Sala Okunur indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ş. Adnan Şenel olan ve Eşik Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Selanik İçinde Sala Okunur eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Selanik İçinde Sala Okunur ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Selanik İçinde Sala Okunur TIKLA PDF İNDİR !

Selanik İçinde Sala Okunur Yazarı Kimdir ?

Selanik İçinde Sala Okunur yazarı Ş. Adnan Şenel 'dır. Ş. Adnan Şenel yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Selanik İçinde Sala Okunur PDF indir oku

Selanik İçinde Sala Okunur indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Eşik Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Selanik İçinde Sala Okunur TIKLA PDF İNDİR !

Selanik İçinde Sala Okunur TIKLA PDF İNDİR !

"Birinci Dünya Savaşı'nın provası" olarak nitelenen Birinci Balkan Savaşı'nda, Kırklareli bozgunu ile başlayan, İşkodra Kalesi'nin teslimiyle neticelenen kısacık sürede, Rumeli'deki topraklarımızın tamamı elden çıktı. Selanik İçinde Sala Okunur, tarihimizdeki bu en ağır ve belki de en tuhaf bozgunu, başından sonuna, yaşanmışolaylar ve gerçek-hayali karakterler eşliğinde gözler önüne seriyor. Gaflet, ihanet, dirayetsizlik, iç ve dış politikadaki hatalar, siyasete bulaşan askerler, istihbarat eksikliği, kötü hava şartları, açlık, salgın hastalıklar, mezalim ve göç... Öncesi ve sonrasıyla; sebepleri ve sonuçlarıyla, Balkan Savaşı'nın kısa fakat hüzünlü tarihi... "Tarih şuuruna varmanın mühim vasıtalarından biri de hakikatlere sadık kalınarak yazılmış edebî eserlerdir. Selânik İçinde Sala Okunur'u, tarihimizin belki de en hazin ve vahim olayını hakikatler ışığında gözler önüne seren bir roman olarak görüyorum. Balkan Savaşı bundan daha güzel anlatılamazdı."

- Prof. Dr. Ali Birinci

"Bizzat şahidi olduğum üç senelik yoğun bir çalışma sürecinin ardından kaleme alınan bu romanı okurken, asırlarca bize vatan olan ata yadigarı topraklarımızın nasıl bir çırpıda elimizden çıktığına, göz yaşları içinde tekrar şahit oldum. Gencinden yaşlısına, tarihimize ilgi duyan herkesin mutlaka okuması icap eden bu romanın, tarihi roman edebiyatımızda önemli bir köşe taşı olacağına inanıyorum."

- Hasan Celal Güzel

(Tanıtım Bülteninden)

Selanik İçinde Sala Okunur TIKLA PDF İNDİR !Selanik İçinde Sala Okunur TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Selanik İçinde Sala Okunur, Ş. Adnan Şenel

Yorum Gönder