21 Mart 2023

Rüzgarın Şarkısı Danielle Steel Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 27,3 TL
Yazarı: Danielle Steel
Çevirmen: Danielle Steel

Rüzgarın Şarkısı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Danielle Steel olan ve Martı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Rüzgarın Şarkısı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Rüzgarın Şarkısı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Rüzgarın Şarkısı TIKLA PDF İNDİR !

Rüzgarın Şarkısı Yazarı Kimdir ?

Rüzgarın Şarkısı yazarı Danielle Steel 'dır. Danielle Steel yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Romantik türündedir.

Rüzgarın Şarkısı PDF indir oku

Rüzgarın Şarkısı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Martı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Rüzgarın Şarkısı TIKLA PDF İNDİR !

Rüzgarın Şarkısı TIKLA PDF İNDİR !

Her koşulda birbirini destekleyen Nick ve Alex, Avrupa'nın temellerini sarsan İkinci Dünya Savaşı'nın, kendi yaşamlarını da altüst etmek üzere olduğunu henüz bilmemektedir. Öldü zannettiği annesinin aslında yaşadığını ve Yahudi kökenli olduğunu öğrenen Nick, artık askerlerden kaçmak zorundadır. Ona bu zor durumda yardım elini uzatan yine Alex olacaktır.

Nick, Alex'in kendisine verdiği seçkin atlar sayesinde Amerika'ya doğru yola çıkar ve kendini sirk dünyasını tanıyacağı, aşka kavuşacağı, özgürlüğün burukluğunu tadacağı bir serüvenin içinde bulur. Üstelik bu serüven boyunca ona eşlik edecek yeni bir dostu da vardır: Pegasus.

Danielle Steel'den fedakârlığa ve umuda, acıya ve meydan okumaya, dostluğa ve kurulan güçlü bağlara dair coşkulu bir roman.

(Tanıtım Bülteninden)

Rüzgarın Şarkısı TIKLA PDF İNDİR !Rüzgarın Şarkısı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Romantik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Romantik, Rüzgarın Şarkısı, Danielle Steel

Yorum Gönder