21 Mart 2023

Genç Osman Samet Akgün Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,5 TL
Yazarı: Samet Akgün
Çevirmen: Samet Akgün

Genç Osman indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Samet Akgün olan ve Eşik Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Genç Osman eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Genç Osman ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Genç Osman TIKLA PDF İNDİR !

Genç Osman Yazarı Kimdir ?

Genç Osman yazarı Samet Akgün 'dır. Samet Akgün yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Genç Osman PDF indir oku

Genç Osman indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Eşik Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Genç Osman TIKLA PDF İNDİR !

Genç Osman TIKLA PDF İNDİR !

Celalî isyanlarıyla yıpranmıs bir halk… Bu isyanları durdurmak için sert tedbirlere basvurarak halkını memnun etmiş, kardeş katlini yasaklayarak tebaasının gönlünde taht kurmuş bir padişah olan Sultan Ahmed… Sultan Ahmed'in vefatının ardından tahta oturması aslında hiç istenmeyen, devlet işlerinde tecrübesiz, kendini ahirete adamıs bir sûfi olan Sultan Mustafa… Tüm bunların ardından Sultan Mustafa tahtın yükünü kaldıramayınca aceleyle Devlet-i Aliyye'nin basına geçirilen 14 yasındaki Genç Osman ve yönetimde söz sahibi olan annesi Kösem Sultan… Genç Osman dönemi, Osmanlı Devleti'nin en trajik olayına sahne olan bir zaman dilimi. Genç, ıslahatçı, dirayetli fakat acemiliğiyle bir o kadar da aceleci Sultan II. Osman'ın hikayesi "Genç Osman Şah-ı Cihân'a Nasıl Kıydılar", çetrefilli bir devre doğru sürükleyici bir yolculuk…

(Tanıtım Bülteninden)

Genç Osman TIKLA PDF İNDİR !Genç Osman TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Genç Osman, Samet Akgün

Yorum Gönder