21 Mart 2023

Milyonlardan Biri Lotta Nuotio Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,9 TL
Yazarı: Lotta Nuotio
Çevirmen: Ezgi Özdil

Milyonlardan Biri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Lotta Nuotio olan ve Ayrıntı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Milyonlardan Biri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Milyonlardan Biri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Milyonlardan Biri TIKLA PDF İNDİR !

Milyonlardan Biri Yazarı Kimdir ?

Milyonlardan Biri yazarı Lotta Nuotio 'dır. Lotta Nuotio yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Milyonlardan Biri PDF indir oku

Milyonlardan Biri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ayrıntı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Milyonlardan Biri TIKLA PDF İNDİR !

Milyonlardan Biri TIKLA PDF İNDİR !

Modi'nin bir hayali vardı: Cerrahlık stajını tamamlayıp arkadaşlarıyla vakit geçirmek. Ama Suriye'de halk ayaklanması başlayıverdi. Protestolarda yaralanan insanlar hastaneye geliyor ve genç doktor gizli gizli onlara yardım etmeye çalışıyordu. Ardından gelen mahkûmiyet ise hayallerini paramparça etti…

Suriye hükümetine karşı olan Modi'nin, hapisten çıktıktan sonra sadece tek bir çaresi kalmıştı: Ülkesinden kaçması şarttı, tıpkı dört milyon insanın yaptığı gibi. Türkiye üzerinden Avrupa'ya gerçekleştireceği seyahat, IŞİD terör örgütünden insan kaçakçılarının Akdeniz'de sulara gömülen gemilerine kadar tehlikerle doluydu her daim.

Genç bir doktorun, ülkesindeki iç savaştan kaçıp İsveç'e uzanan yolculuğunun, soluk kesici gerçek hikâyesi….

(Tanıtım Bülteninden)

Milyonlardan Biri TIKLA PDF İNDİR !Milyonlardan Biri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Milyonlardan Biri, Lotta Nuotio

Yorum Gönder