22 Mart 2023

Karanlık Odada Susan Faludi Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 25,2 TL
Yazarı: Susan Faludi
Çevirmen: Elvin Vural

Karanlık Odada indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Susan Faludi olan ve Kaplumbaa yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Karanlık Odada eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Karanlık Odada ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Karanlık Odada TIKLA PDF İNDİR !

Karanlık Odada Yazarı Kimdir ?

Karanlık Odada yazarı Susan Faludi 'dır. Susan Faludi yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Karanlık Odada PDF indir oku

Karanlık Odada indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kaplumbaa yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Karanlık Odada TIKLA PDF İNDİR !

Karanlık Odada TIKLA PDF İNDİR !

"Sana ilginç gelecek bir haberim var. Aslında hiçbir zaman olmadığım o sinirli, maço adam rolünü yeterince oynadığıma karar verdim." Stefánie Faludi, Tayland'daki hastane odasında, geçirdiği cinsiyet değiştirme operasyonu sonrası çekilmiş fotoğraflarını eklediği bir e-postada böyle yazar. Aldığı mesaj üzerine kızı Susan, çok az tanıdığı birinin; bir kanun tanımazın, mesuliyet, sevgi, suçluluk veya pişmanlık hissetmeyen maharetli bir madrabazın, babasının peşine düşer.
Stefánie, kızından hayat öyküsünü yazmasını ister. Macaristan'da başlayan, Nazi işgaliyle şekillenen, Danimarka, Brezilya, ABD'ye uzanan ve yine Macaristan'da sona eren hikayesinde Stefánie Faludi, ne kadar iyi kaçsa da bu sefer peşine en iyi dedektifi takmıştır. Belki hayallerindeki biyografiyi okuyamaz ama sonunda kızının hakkında yazdıklarını okuduğunda, "Hoşuma gitti. Hayatımla ilgili benden daha fazla şey biliyorsun," der. Kağıt üzerinde de olsa hayatında ilk kez yakalanmaktan memnundur.
Kitap, Pulitzer 2017 Biyografi Ödülü'nün üç finalistinden biri olma başarısını göstermiştir ve New York Times editörlerince yılın en iyi on kitabı arasında gösterilmiştir.

(Tanıtım Bülteninden)

Karanlık Odada TIKLA PDF İNDİR !Karanlık Odada TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Karanlık Odada, Susan Faludi

Yorum Gönder