27 Ocak 2023

İlham Perisine Oynamak Charles Bukowski Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 34,5 TL
Yazarı: Charles Bukowski
Çevirmen: Charles Bukowski

İlham Perisine Oynamak indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Charles Bukowski olan ve Parantez Gazetecilik ve Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık İlham Perisine Oynamak eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İlham Perisine Oynamak ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İlham Perisine Oynamak TIKLA PDF İNDİR !

İlham Perisine Oynamak Yazarı Kimdir ?

İlham Perisine Oynamak yazarı Charles Bukowski 'dır. Charles Bukowski yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Şiiri türündedir.

İlham Perisine Oynamak PDF indir oku

İlham Perisine Oynamak indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Parantez Gazetecilik ve Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İlham Perisine Oynamak TIKLA PDF İNDİR !

İlham Perisine Oynamak TIKLA PDF İNDİR !
" Diğer arabalardaki insanlara baktı. Hayli mantıklı görünüyorlardı. Çok tuhaftı her şey. Bugüne kadar birlikte olduğu kadınların neredeyse hepsi ya akıl hastanesinde yatmışlardı ya da ailelerinde bir deli, hapishanede ağabeyleri, intihar etmiş bir kız kardeşleri falan vardı. Harry mıknatıs gibi çekerdi öylelerini. Okul bahçesinde bile, kaçık, garip ve uyumsuz tipler hep onu bulurdu. Onun laneti de buydu. Fakat çaresini bilmiyordu, bu sorunla yaşamak zorundaydı." Charles Bukowski'den ilk kez Türkçe'de yayınlanan öyküler ve şiirler…
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 384

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Parantez Gazetecilik ve Yayıncılık İlham Perisine Oynamak TIKLA PDF İNDİR !İlham Perisine Oynamak TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Dünya Şiiri, İlham Perisine Oynamak, Charles Bukowski

Yorum Gönder