4 Mart 2023

Mümtaz Şahsiyetlerin Kabusları Bertrand Russell Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,5 TL
Yazarı: Bertrand Russell
Çevirmen: Seda Ateş

Mümtaz Şahsiyetlerin Kabusları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Bertrand Russell olan ve BGST yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Mümtaz Şahsiyetlerin Kabusları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Mümtaz Şahsiyetlerin Kabusları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Mümtaz Şahsiyetlerin Kabusları TIKLA PDF İNDİR !

Mümtaz Şahsiyetlerin Kabusları Yazarı Kimdir ?

Mümtaz Şahsiyetlerin Kabusları yazarı Bertrand Russell 'dır. Bertrand Russell yazdığı bu eserle Nobel Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Öykü türündedir.

Mümtaz Şahsiyetlerin Kabusları PDF indir oku

Mümtaz Şahsiyetlerin Kabusları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. BGST yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Mümtaz Şahsiyetlerin Kabusları TIKLA PDF İNDİR !

Mümtaz Şahsiyetlerin Kabusları TIKLA PDF İNDİR !
Bertrand Russell, felsefe, mantık ve siyaset felsefesine yaptığı katkıların yanı sıra edebi ürünler de vermiştir. "Mümtaz Şahsiyetlerin Kâbusları", Russell'ın öykülerinin bir derlemesidir.

Bu fantastik öykülerden bazıları, psikanalist, metafizikçi, varoluşçu ve matematikçi gibi entelektüel şahsiyetlerin gördüğü "kâbusları" anlatıyor. Bazılarıysa, Stalin, Eisenhower ve Dean Acheson gibi politik şahsiyetlerin "kâbusları" üzerine. "Zahatopolk" ve "İnanç ve Dağlar" adlı öyküler ise dogmatik inançlara, totaliterliğe ve fanatizme olan yatkınlığımızı gözler önüne seriyor.
Buradaki 'kâbuslar', akıl sağlığına giden yolu gösteren tabelalar olarak adlandırılmalıdır."
-Bertrand Russell-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 177

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: BGST Mümtaz Şahsiyetlerin Kabusları TIKLA PDF İNDİR !

07.02.2020

Harika bir kitap.

Mükemmel bir zekanın ürünü. Fantastik bir anlatımla harmanlanarak sunulan anlatımda gizlenen  dünya düzeni ve dogmatik inanç eleştirisi.

Mümtaz Şahsiyetlerin Kabusları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Öykü
Etiketler; Edebiyat, Dünya Öykü, Mümtaz Şahsiyetlerin Kabusları, Bertrand Russell

Yorum Gönder