19 Mart 2023

Hurrem Divanı Abdullah Eren Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,1 TL
Yazarı: Abdullah Eren
Çevirmen: Abdullah Eren

Hurrem Divanı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Abdullah Eren olan ve Gece Akademi yayınevinin yayınlamış olduğu, 92 sayfalık Hurrem Divanı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hurrem Divanı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hurrem Divanı TIKLA PDF İNDİR !

Hurrem Divanı Yazarı Kimdir ?

Hurrem Divanı yazarı Abdullah Eren 'dır. Abdullah Eren yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Hurrem Divanı PDF indir oku

Hurrem Divanı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Gece Akademi yayınevi tarafından yayınlanan, 92 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hurrem Divanı TIKLA PDF İNDİR !

Hurrem Divanı TIKLA PDF İNDİR !

Hânî-zâde Seyyid İbrahim Hurrem, klasik Türk şiirinin 18. Yüzyılın ikinci ve 19. yüzyılın birinci yarısında yaşmış temsilcilerinden biridir. Dîvân'ı, çok hacimli bir eser olmasa da Türk şiiri geleneğinin çoğu renklerinibarındırması ve muhteva zenginliği bakımından günümüz araştırmacı ve okurlarına değerli katkılar sunabilecek mahiyettedir.

(Tanıtım Bülteninden)

Hurrem Divanı TIKLA PDF İNDİR !Hurrem Divanı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Hurrem Divanı, Abdullah Eren

Yorum Gönder