21 Mart 2023

Decebalus Semiha Aydemir Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 27,3 TL
Yazarı: Semiha Aydemir
Çevirmen: Semiha Aydemir

Decebalus indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Semiha Aydemir olan ve Dorlion Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Decebalus eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Decebalus ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Decebalus TIKLA PDF İNDİR !

Decebalus Yazarı Kimdir ?

Decebalus yazarı Semiha Aydemir 'dır. Semiha Aydemir yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Decebalus PDF indir oku

Decebalus indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Dorlion Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Decebalus TIKLA PDF İNDİR !

Decebalus TIKLA PDF İNDİR !

..."Evet, şimdi sakince biraz bekleyelim" diye mırıldanan Ferit, bu işte yalnız olduğu ve arkadaşlarından ayrı düştüğü için kalbi biraz buruktu. Ama yine de onlara hak vermiyor değildi. Öyle ki doğabilecek tehlikenin kendisi de son derece farkındaydı. O yüzden de onlara kızamıyordu ama hayıflanmayı da bırakmıyordu.

"Hah!" dedi yeni bir homurtuyla ve devam etti;

"Yine de ikisi de ödlek tavuk! Ona kalsa benim korkup tırsmam lazım, kaldı ki çocukluğum cezaevi ziyaretlerinde geçti."...

...Ferit böyle derin düşüncelere dalmışken aniden bir ses duyunca birden irkildi. Uzattığı ayaklarını karnına doğru çekti ve vücudunu iyice küçülterek kürsünün arkasına doğru fark edilmemeyi umarak iyice sindi. İstemediği halde vücudu titriyor, kalbi küt küt çarpıyordu. Ayak sesleri artık iyice yakına gelmişti ki...

... "Beni tuttukları yerin adı neydi biliyor musunuz?"

"Neydi!" yine ikili aynı anda sormuştu.

"Decebalus'tu."

Duydukları isim hem Barış'ın hemde Ferit'in gözlerini kocaman yapmaya yetmişti.

"Hani Elif'le Haydut kılıklının..." dedi Ferit, devamını getirememişti.

"Ya evet, Elif'le Haydut kılıklının birlikte gitmek için randevulaştığı yer..."...

(Tanıtım Bülteninden)

Decebalus TIKLA PDF İNDİR !Decebalus TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Decebalus, Semiha Aydemir

Yorum Gönder