21 Mart 2023

Sokağa Çıkmak Yasak A.Talip Köktaş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,0 TL
Yazarı: A.Talip Köktaş
Çevirmen: A.Talip Köktaş

Sokağa Çıkmak Yasak indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı A.Talip Köktaş olan ve Çizge Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 160 sayfalık Sokağa Çıkmak Yasak eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sokağa Çıkmak Yasak ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sokağa Çıkmak Yasak TIKLA PDF İNDİR !

Sokağa Çıkmak Yasak Yazarı Kimdir ?

Sokağa Çıkmak Yasak yazarı A.Talip Köktaş 'dır. A.Talip Köktaş yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Sokağa Çıkmak Yasak PDF indir oku

Sokağa Çıkmak Yasak indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Çizge Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 160 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sokağa Çıkmak Yasak TIKLA PDF İNDİR !

Sokağa Çıkmak Yasak TIKLA PDF İNDİR !

Yazar A.Talip KÖKTAŞ, pandemi sürecinde duygu ve düşüncelerini makale tarzında kaleme almış, bir solukta okunabilecek değer ve tespitlere sahip bir kitap çıkarmıştır.Bu pandemi dünya bir dar boğazdan geçti ve geçmeye de devam ediyor. Tünelin ucundaki ışık henüz görünmedi ve bu sıkıntılı sürecin daha ne kadar süreceği de hâlâ gizemini korumaktadır. A. Talip KOKTAŞ, yüzyılı etkisi altına alan bu sıkıntılı sürecin karanlığını, gizemini, buhranını ve bu sürecin sonundaki ışığa olan inancını kendi his dünyasındaki kelimelerle ifade ediyor: "İnsandan geriye dertleri kalır. Bir soru kadar hatırlanır:'Nasıl bilirdiniz?''Di'li geçmiş zaman olur insan, dili de geçerken bu hayattan. Bir zaman gelir içi geçmiş zaman oluverir insan. Yaşadığı dertleri bedene yük iken yaşayamadıklarının acısı durur köhnemiş ömrün duvarında.Dört tarafı acılarla çevrili bir adadır hayatı, iki metrelik toprağa sığdırmaya çalıştığı..."Deneme türündeki bu eser günlük yaşamda sıradan olan yaşantımızın aslında ne kadar kıymetli olduğunu gözler önüne sermekte, okuyucuyu değerlerini korumaya davet etmektedir.

(Tanıtım Bülteninden)

Sokağa Çıkmak Yasak TIKLA PDF İNDİR !Sokağa Çıkmak Yasak TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Sokağa Çıkmak Yasak, A.Talip Köktaş

Yorum Gönder