21 Mart 2023

Frida Kahlo Maria Hesse Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Maria Hesse
Çevirmen: Maria Hesse

Frida Kahlo indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Maria Hesse olan ve A7 Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, 152 sayfalık Frida Kahlo eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Frida Kahlo ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Frida Kahlo TIKLA PDF İNDİR !

Frida Kahlo Yazarı Kimdir ?

Frida Kahlo yazarı Maria Hesse 'dır. Maria Hesse yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Frida Kahlo PDF indir oku

Frida Kahlo indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. A7 Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, 152 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Frida Kahlo TIKLA PDF İNDİR !

Frida Kahlo TIKLA PDF İNDİR !

Ayaklarım, uçmak için kanatlarım varken sizi neden arayayım?

Frida Kahlo, sadece acı ve kederden çok daha fazlasıydı.fırtınalı kişiliğine sadık kalmak isteyen Frida ,bu sayede hayat dolu bir sanatçıya dönüştü. Resimlerinde kan ve acı kadar, neşeye ve canlı renklere de yer verdi. Dünyaya kafa tutmaya ant içmiş güçlü bir savaşçı. büyük aşkı ressam Diego Rivera'nın gölgesinde kalmayı rededen ve hayallerine ulaşmak için mücadele veren tutkulu bir kadındı.

Tarihte iz bırakmış Meksikalı ressamın deneyimlerinden esinlenen bu kitap, okuyucuları Frida'nın hayatı ve çalışmaları ile resmedilmiş keyifli bir yolculuğa davet ediyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Frida Kahlo TIKLA PDF İNDİR !Frida Kahlo TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Frida Kahlo, Maria Hesse

Yorum Gönder