19 Mart 2023

Damgalı Pul Reyhan Varlı Görk Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Reyhan Varlı Görk
Çevirmen: Reyhan Varlı Görk

Damgalı Pul indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Reyhan Varlı Görk olan ve Su Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 144 sayfalık Damgalı Pul eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Damgalı Pul ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Damgalı Pul TIKLA PDF İNDİR !

Damgalı Pul Yazarı Kimdir ?

Damgalı Pul yazarı Reyhan Varlı Görk 'dır. Reyhan Varlı Görk yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Damgalı Pul PDF indir oku

Damgalı Pul indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Su Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 144 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Damgalı Pul TIKLA PDF İNDİR !

Damgalı Pul TIKLA PDF İNDİR !

Mücadele ettiğimiz sürece varız, her ne için ve neye karşı olursa olsun. Ve şu çok doğru; "Mücadele edenler her zaman kazanamazlar, ancak kazananlar her zaman mücadele edenlerdir!"

Reyhan Valı Görk'ün; ana karakteri Deniz'in kanser deneyimi ve tedavi sürecini anlattığı deneme-öykülerde; toplumsal damgalanmanın nasıl işlediği; işyeri, hastane, modern tıp bilimi, aile ve din gibi toplumsal kurumların eleştirisini okuyacaksınız.

(Tanıtım Bülteninden)

Damgalı Pul TIKLA PDF İNDİR !Damgalı Pul TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Damgalı Pul, Reyhan Varlı Görk

Yorum Gönder