21 Mart 2023

Büyük Ortaklı Küçük Hikayeler Tamer Sağcan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,75 TL
Yazarı: Tamer Sağcan
Çevirmen: Tamer Sağcan

Büyük Ortaklı Küçük Hikayeler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Tamer Sağcan olan ve Porsuk Kültür yayınevinin yayınlamış olduğu, 106 sayfalık Büyük Ortaklı Küçük Hikayeler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Büyük Ortaklı Küçük Hikayeler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Büyük Ortaklı Küçük Hikayeler TIKLA PDF İNDİR !

Büyük Ortaklı Küçük Hikayeler Yazarı Kimdir ?

Büyük Ortaklı Küçük Hikayeler yazarı Tamer Sağcan 'dır. Tamer Sağcan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Büyük Ortaklı Küçük Hikayeler PDF indir oku

Büyük Ortaklı Küçük Hikayeler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Porsuk Kültür yayınevi tarafından yayınlanan, 106 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Büyük Ortaklı Küçük Hikayeler TIKLA PDF İNDİR !

Büyük Ortaklı Küçük Hikayeler TIKLA PDF İNDİR !

Bu kitabın aşina bir alfabeyle kaleme alındığına bakmayın. Sosyal medya dilinde birkaç kelâmımız var. Bu evrenden hikâyeler olduğuna yemin edebiliriz ama büyük ihtimalle ispatlayamayız. Yine de kendinizden bir şeyler bulacaksınız, yani şimdi olmasa bile 'yakın gelecekte'.

Tamer Sağcan'ın Kasım 2018- Mayıs 2020 tarihinde Ayarsız'da yayınlanan yazılarından derleyerek ortaya çıkardığımız bu kitapta anlatılanlar tamamen hayal ürünüdür. Önemli olan kısım alelade bir hayalin ürünü olmaması. Tamer Sağcan'ın kendine has kurgularını, yine şahsına münhasır üslubuyla aktardığı bu büyük ortaklı ama küçük hikâyelerini zevkle okuyacaksınız.

(Tanıtım Bülteninden)

Büyük Ortaklı Küçük Hikayeler TIKLA PDF İNDİR !Büyük Ortaklı Küçük Hikayeler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Büyük Ortaklı Küçük Hikayeler, Tamer Sağcan

Yorum Gönder