20 Mart 2023

Areskiya M. Zewal Doğan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,0 TL
Yazarı: M. Zewal Doğan
Çevirmen: M. Zewal Doğan

Areskiya indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı M. Zewal Doğan olan ve Ozan Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Areskiya eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Areskiya ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Areskiya TIKLA PDF İNDİR !

Areskiya Yazarı Kimdir ?

Areskiya yazarı M. Zewal Doğan 'dır. M. Zewal Doğan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Areskiya PDF indir oku

Areskiya indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ozan Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Areskiya TIKLA PDF İNDİR !

Areskiya TIKLA PDF İNDİR !

Areskiya'nın hikâyesi yaşanmış bir dramın anlatısıdır... Dilden dile dolaşırken destanlaşan bu hikâye, bir kasabanın ve o kasaba insanlarının acının tarihine düştüğü dipnot olarak çıkacak karşınıza... Areskiya'yı okurken; önyargıların kanattığı tarihsel yaralarla yüzleşecek, insanlık ailesinin nasıl paramparça olduğuna yürek sızınızla tanıklık edeceksiniz.

(Tanıtım Bülteninden)

Areskiya TIKLA PDF İNDİR !Areskiya TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Areskiya, M. Zewal Doğan

Yorum Gönder