24 Ocak 2023

Zincirlenmiş Zamanlar Zincirlenmiş Sözcükler Mehmed Uzun Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,55 TL
Yazarı: Mehmed Uzun
Çevirmen: Mehmed Uzun

Zincirlenmiş Zamanlar Zincirlenmiş Sözcükler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mehmed Uzun olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Zincirlenmiş Zamanlar Zincirlenmiş Sözcükler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Zincirlenmiş Zamanlar Zincirlenmiş Sözcükler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Zincirlenmiş Zamanlar Zincirlenmiş Sözcükler TIKLA PDF İNDİR !

Zincirlenmiş Zamanlar Zincirlenmiş Sözcükler Yazarı Kimdir ?

Zincirlenmiş Zamanlar Zincirlenmiş Sözcükler yazarı Mehmed Uzun 'dır. Mehmed Uzun yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Zincirlenmiş Zamanlar Zincirlenmiş Sözcükler PDF indir oku

Zincirlenmiş Zamanlar Zincirlenmiş Sözcükler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Zincirlenmiş Zamanlar Zincirlenmiş Sözcükler TIKLA PDF İNDİR !

Zincirlenmiş Zamanlar Zincirlenmiş Sözcükler TIKLA PDF İNDİR !
Yeni yüzyıla hazırlanmak, yeni yüzyılın daha farklı olmasına yardımcı olmak için ben de, çeşitli diller, kültürler, ülkeler ve dünyalar arasında yaşayan bir birey, bir yazar olarak, kendi olanaklarım ölçüsünde bazı şeyler yapmak istedim. Yaptığım "şeyler"den biri, yazdığım Zincirlenmiş Zamanlar isimli deneme oldu. 1999 yılında Weimar şehri, Avrupa kültür başkenti olacaktı ve şehrin kültür kuruluşları birçok dilde yayın yapan Lettre İnternational dergisiyle birlikte, benim de içinde olduğum birçok yazardan yeni yüzyılın nasıl olması gerektiğiyle ilgili görüşlerini sorarak, bu konuda bir deneme yazmalarını rica etmişti. Zincirlenmiş Zamanlar bu münasebetle yazıldı ama deneme aynı zamanda benim yeni yüzyıla ilişkin umut dolu düşünce ve duygularımın da kısa bir özeti oldu.
Zincirlenmiş Zamanlar-Zincirlenmiş Sözcükler'in öteki denemeleri de zorla yok edilmek istenen kültür mirasımızla ilgili."



Sayfa Sayısı: 176

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: İthaki Yayınları Zincirlenmiş Zamanlar Zincirlenmiş Sözcükler TIKLA PDF İNDİR !Zincirlenmiş Zamanlar Zincirlenmiş Sözcükler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Zincirlenmiş Zamanlar Zincirlenmiş Sözcükler, Mehmed Uzun

Yorum Gönder