24 Ocak 2023

Gün Doğmadan Alpaslan Işıklı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 26,4 TL
Yazarı: Alpaslan Işıklı
Çevirmen: Alpaslan Işıklı

Gün Doğmadan indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Alpaslan Işıklı olan ve İmge Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Gün Doğmadan eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gün Doğmadan ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gün Doğmadan TIKLA PDF İNDİR !

Gün Doğmadan Yazarı Kimdir ?

Gün Doğmadan yazarı Alpaslan Işıklı 'dır. Alpaslan Işıklı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Gün Doğmadan PDF indir oku

Gün Doğmadan indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İmge Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gün Doğmadan TIKLA PDF İNDİR !

Gün Doğmadan TIKLA PDF İNDİR !
Daha iyi anlamak, bugünümüzü belirleyen nedenlerin gün ışığına çıkmasına sağlayacağı katkılar dolayısıyla gereklidir. Yarınlarımızın biçimlenmesine katkıda bulunacak olan bugünkü sorumluluklarımız ve çabalarımız da, dünle birlikte düşünüldüklerinde anlam kazanabilir.

Bu kitap, yakın tarihimizde yaşanılan gerçeklerden ve doğrudan gözlemlenen olgulardan yola çıkılarak kaleme alındı. Yazılanlar, bir bireyin penceresinden görülenlerle sınırlı kalmadı. Bunlardan hareketle, yakın tarihimizi, dolayısıyla bugünümüzü ve yarınımızı ilgilendiren tahlillere ulaşmaya ve herkes için anlam taşıyan sonuçlara varmaya çaba gösterildi.



Sayfa Sayısı: 306

Baskı Yılı: 2006


Dili: Türkçe
Yayınevi: İmge Kitabevi Gün Doğmadan TIKLA PDF İNDİR !Gün Doğmadan TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Gün Doğmadan, Alpaslan Işıklı

Yorum Gönder