24 Ocak 2023

Tuhaf Savaşın Güncesi Jean-Paul Sartre Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 23,1 TL
Yazarı: Jean-Paul Sartre
Çevirmen: Jean-Paul Sartre

Tuhaf Savaşın Güncesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Jean-Paul Sartre olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Tuhaf Savaşın Güncesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Tuhaf Savaşın Güncesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Tuhaf Savaşın Güncesi TIKLA PDF İNDİR !

Tuhaf Savaşın Güncesi Yazarı Kimdir ?

Tuhaf Savaşın Güncesi yazarı Jean-Paul Sartre 'dır. Jean-Paul Sartre yazdığı bu eserle Nobel Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Tuhaf Savaşın Güncesi PDF indir oku

Tuhaf Savaşın Güncesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Tuhaf Savaşın Güncesi TIKLA PDF İNDİR !

Tuhaf Savaşın Güncesi TIKLA PDF İNDİR !


Sartre, edebiyat kavramını "yazar", "yazarın görevi" ve "okurun konumu" üzerinden üç ayrı kategoride ele alıyor. Yazarı, çağının dünyasına sırt çevirmeyen, yaşadığı dönemin gerçeklerinden, çıkmazlarından esinlenerek tavrını ve eylemini belirleyen aydın olarak görüyor. Bireyin kökten özgürlüğünü savunan varoluşçuluğun bu büyük sözcüsü, okurlarını da özgürleşme sürecine taşıması gereken aydının görevini 'yazarken değiştirmek, yazarken özgürleştirmek' diye tanımlıyor."
- A. Ömer Türkeş

Gerçekten de çağının vicdanı ve tanığı olabilmiş bir yazarın, Sartre'ın sanatının, felsefesinin ve yaşamının izini sürmek
isteyenler için bulunmaz bir hazine olan günceleri
ilk defa Türkçe'de...



Sayfa Sayısı: 548

Baskı Yılı: 2006


Dili: Türkçe
Yayınevi: İthaki Yayınları

Tuhaf Savaşın Güncesi TIKLA PDF İNDİR !Tuhaf Savaşın Güncesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Tuhaf Savaşın Güncesi, Jean-Paul Sartre

Yorum Gönder