23 Ocak 2023

Bir Satanistin Anıları Erdem Katırcıoğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,5 TL
Yazarı: Erdem Katırcıoğlu
Çevirmen: Erdem Katırcıoğlu

Bir Satanistin Anıları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Erdem Katırcıoğlu olan ve E Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bir Satanistin Anıları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Satanistin Anıları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Satanistin Anıları TIKLA PDF İNDİR !

Bir Satanistin Anıları Yazarı Kimdir ?

Bir Satanistin Anıları yazarı Erdem Katırcıoğlu 'dır. Erdem Katırcıoğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Bir Satanistin Anıları PDF indir oku

Bir Satanistin Anıları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. E Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Satanistin Anıları TIKLA PDF İNDİR !

Bir Satanistin Anıları TIKLA PDF İNDİR !
Kendisinden binlerce kez daha güçlü olan yaratıcısına Tanrı'ya karşı gelerek yaratılanların ilk günahkarı olan Şeytan...

Şeytan'nın peşinden giden, "Cehennemin kapılarını aç, sonsuz karanlıklardan bize gel ve biz kardeşlerini bağrına bas!" diye Şeytan'a dua eden ve O'na tapan Satanistler...

Son yıllarda önce Amerika'da, daha sonra da Avrupa'da hızla yayılan Satanizm şimdi de ülkemizin gündeminde...

Dünyanın her yanından genci kendine çeken bu akım, Satanizm, nedir, ne değildir?

Şeytan İncili'nde neler yazıyor? Pek çok insanın merak ettiği Kara Büyü nedir ne değildir? Şeytan Nikahı nedir?

Baykuş, Yarasa, Yılan... Kara Keçi, Kara Köpek, Kara Kedi... Ne ilgisi var Şeytan'nın Tanrı'nın bu yaratıklarıyla?

Kara Ateş, Sonsuz Karanlıklar ve Kan... Satanistler bunlara çağrışım yaptığı için mi siyahlar giyiniyor, siyah giysilerini kırmızılarla süslüyorlar?

Satanizm ve Satanistlerle ilgili aklınıza gelen gelmeyen pek çok sorunun cevabını bu kitapta bulacaksınız.

Yayınlarımız arasında çıkan Kuşkucu Tomas'ın yazarından sürükleyici yeni bir roman...



Sayfa Sayısı: 301

Baskı Yılı: 2000


Dili: Türkçe
Yayınevi: E Yayınları Bir Satanistin Anıları TIKLA PDF İNDİR !

03.12.2012

Yol Gösterici

Kitabın adı kadar içeriği de oldukça dikkat çekici. Yazar uzun çalışmalar sonucunda oldukça yararlı bir sunuş yapıyor bu kitapla. Kesinlikle okunması gereken kitaplardan bir tanesi. Filmin sonu değişmiyor sadece detaylar değişiyor. Çok akıcı bir üslupla anlatılmış ve olayların geçişi ince bir zekayla aktarılmış. Diğer kitaplarını da okuyacağım. Emeğinize sağlık. (D.K.)


02.07.2005

Süper!

Yazarın anlatımı süper! Konu da güzel olunca ortaya mükemmel bir roman çıkıyor.. Ama ben şahsen Faruk'a ne oldu merak ediyorum! (Pek bilgi vermemiş) Bu romanı çok sevdim! Her ne kadar çoğu kişi yanlış anlasa da.. :) Faruk'u gerçekten çok merak ediyorum :(


13.01.2001

"Bir Satanistin Anıları " adlı kitabı okudum. Anlatım biçimi çok güzel.. Anlatımlarda ve tasvirlerde sanki tam anlamıyla yaşadım. Bu kitabı herkese tavsiye ederim. Kitabı okurken, kitabın başlığını okuyan bir kaç arkadaşım tarafından yanlış anlaşılsam da, kitabı onlar da okuyunca çok beğendiklerini belirttiler.
Görüşmek üzere...Kendize iyi bakın.    

Bir Satanistin Anıları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Bir Satanistin Anıları, Erdem Katırcıoğlu

Yorum Gönder