24 Ocak 2023

Felsefeden Edebiyata Selahattin Hilav Selahattin Bağdatlı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 32,63 TL
Yazarı: Selahattin Bağdatlı
Çevirmen: Selahattin Bağdatlı

Felsefeden Edebiyata Selahattin Hilav indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Selahattin Bağdatlı olan ve Chiviyazıları Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Felsefeden Edebiyata Selahattin Hilav eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Felsefeden Edebiyata Selahattin Hilav ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Felsefeden Edebiyata Selahattin Hilav TIKLA PDF İNDİR !

Felsefeden Edebiyata Selahattin Hilav Yazarı Kimdir ?

Felsefeden Edebiyata Selahattin Hilav yazarı Selahattin Bağdatlı 'dır. Selahattin Bağdatlı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Felsefeden Edebiyata Selahattin Hilav PDF indir oku

Felsefeden Edebiyata Selahattin Hilav indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Chiviyazıları Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Felsefeden Edebiyata Selahattin Hilav TIKLA PDF İNDİR !

Felsefeden Edebiyata Selahattin Hilav TIKLA PDF İNDİR !
Bu kitap, 12 Mayıs 2005 tarihinde aramızdan ayrılan değerli felsefeci-yazar Selahattin Hilav'ın anısına armağan olarak hazırlanmıştır.

Kitap dört bölümden oluşmaktadır. Birinci bölümde Selahattin Hilav'ın kısa hayat hikayesi, yapıtları ve konuşmalar yer almaktadır. İkinci bölüm Selahattin Hilav'ın ölümünden sonra onun hakkında yazılmış çeşitli anma yazılarına ayrılmıştır. Bu yazılardan bazıları daha önce çeşitli yayın organlarında yayımlanmıştır, çoğu ise ilk kez bu kitapta yayımlanmaktadır. Kitabın üçüncü bölümünde onun yapıtları ve düşünür kimliği konusunda sağlığında yazılmış çeşitli yazılar yer almaktadır. Kitabın dördüncü ve son bölümü Selahattin Hilav'ın yapıtlarından seçmelere ayrılmıştır.



Sayfa Sayısı: 367


Dili: Türkçe
Yayınevi: Chiviyazıları Yayınevi Felsefeden Edebiyata Selahattin Hilav TIKLA PDF İNDİR !Felsefeden Edebiyata Selahattin Hilav TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Felsefeden Edebiyata Selahattin Hilav, Selahattin Bağdatlı

Yorum Gönder