20 Ocak 2023

Star Trek Sayı 8 Kapak B-Çizgi Roman Dergisi Mike Johnson Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,24 TL
Yazarı: Mike Johnson
Çevirmen: Mehmet Deniz Öcal

Star Trek Sayı 8 Kapak B-Çizgi Roman Dergisi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mike Johnson olan ve Presstij Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Star Trek Sayı 8 Kapak B-Çizgi Roman Dergisi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Star Trek Sayı 8 Kapak B-Çizgi Roman Dergisi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Star Trek Sayı 8 Kapak B-Çizgi Roman Dergisi TIKLA PDF İNDİR !

Star Trek Sayı 8 Kapak B-Çizgi Roman Dergisi Yazarı Kimdir ?

Star Trek Sayı 8 Kapak B-Çizgi Roman Dergisi yazarı Mike Johnson 'dır. Mike Johnson yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Aylık Dergi türündedir.

Star Trek Sayı 8 Kapak B-Çizgi Roman Dergisi PDF indir oku

Star Trek Sayı 8 Kapak B-Çizgi Roman Dergisi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Presstij Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Star Trek Sayı 8 Kapak B-Çizgi Roman Dergisi TIKLA PDF İNDİR !

Star Trek Sayı 8 Kapak B-Çizgi Roman Dergisi TIKLA PDF İNDİR !

Kaptan Kirk ve mürettebatı Romulus'u yok etmek için düzenlenmiş bir Vulcan komplosunu durdurmak için zamanla yarışıyor. Bu macerada Spock'un babası Sarek' konuk yıldız olarak göreceksiniz.

(Tanıtım Bülteninden)

Çizer: Joe Phillips

Star Trek Sayı 8 Kapak B-Çizgi Roman Dergisi TIKLA PDF İNDİR !Star Trek Sayı 8 Kapak B-Çizgi Roman Dergisi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Aylık Dergi
Etiketler; Edebiyat, Aylık Dergi, Star Trek Sayı 8 Kapak B-Çizgi Roman Dergisi, Mike Johnson

Yorum Gönder