20 Ocak 2023

Ey Vefa! Bilgin Erdoğan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,4 TL
Yazarı: Bilgin Erdoğan
Çevirmen: Bilgin Erdoğan

Ey Vefa! indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Bilgin Erdoğan olan ve Uyanış Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ey Vefa! eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ey Vefa! ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ey Vefa! TIKLA PDF İNDİR !

Ey Vefa! Yazarı Kimdir ?

Ey Vefa! yazarı Bilgin Erdoğan 'dır. Bilgin Erdoğan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Ey Vefa! PDF indir oku

Ey Vefa! indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Uyanış Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ey Vefa! TIKLA PDF İNDİR !

Ey Vefa! TIKLA PDF İNDİR !

Şiir, sızlayan vicdanın iniltisi. Taşa dönmemiş bir yüreğin canlılık belirtisi.. Bir şuur boyası o kimileyin.. Tefekkürün üstündeki estetik libas.. Akleden kalbin ayak izi.. Şuurun yüreğe damlaması yağmur misali..

Düşüncenin aşk ile imtizacı.. Duygunun şuur ile izdivacı.. Kelamın ruhu ve fikrin özet ifadesi .. Kanayan bir yürekten dökülen kutlu bir damla.. Duyguların mürekkebe dökülmesi kimileyin.

Ve sözün kelama evrilmesi.. Bir fısıltı o nazil olan ruhun semasından sessizce.. Bir yağmur o yeşerten latif çiçekleri yürek ikliminde.. Bir çıra o tutuşan vicdanda.. Bir deli rüzgar kimileyin özlerin içindeki köze alev veren..

Şiire vefa söze sadakattir. Vefa evvela kelâma olmalı. Kelâma vefası olmayanın insana vefası olur mu?

Bu eser gönüllere vefa ve umut üflemek niyetiyle ele alındı. Vefa isimli cevheri ceketinin astarı içinde kaybetmesinden ötürü insanlık adlı ipek mendilin ayaklar altında pas pas edildiği bir dünya'ya vefa isimli o kutlu değeri hatırlatmak için bir fiili dua kelâmımdan kalemime düşen.

(Tanıtım Bülteninden)

Ey Vefa! TIKLA PDF İNDİR !Ey Vefa! TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Ey Vefa!, Bilgin Erdoğan

Yorum Gönder