16 Ocak 2023

Sevimli Küçük Yalancılar Sara Shepard Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,5 TL
Yazarı: Sara Shepard
Çevirmen: Olcay Koçak

Sevimli Küçük Yalancılar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sara Shepard olan ve Martı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sevimli Küçük Yalancılar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sevimli Küçük Yalancılar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sevimli Küçük Yalancılar TIKLA PDF İNDİR !

Sevimli Küçük Yalancılar Yazarı Kimdir ?

Sevimli Küçük Yalancılar yazarı Sara Shepard 'dır. Sara Shepard yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Romantik türündedir.

Sevimli Küçük Yalancılar PDF indir oku

Sevimli Küçük Yalancılar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Martı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sevimli Küçük Yalancılar TIKLA PDF İNDİR !

Sevimli Küçük Yalancılar TIKLA PDF İNDİR !

"Sırları olan, gizemli güzel bir kıza asla güvenme."

Herkesin bir sırrı vardır. Büyük çerçeveli Gucci güneş gözlükleri, ütülü Poloları ile Rosewood da yaşayan her seçkin insanın bir sırrı vardı.
Özellikle lise öğrencisi Spencer, Aria, Emily ve Hannanın. Onların en korkunç sırları, skandal yaratabilecek ve o küçük mükemmel hayatlarını mahvedebilecek bir sırdı. Ve şimdi 'A' adında biri onların bu sırrını açığa çıkarmakla tehdit ediyordu A'nın ise hepsini diri diri gömmeye yetecek kadar toprağı vardı. Ve onların büyük, küçük hatta çok uzun süredir gizli olan sırları bile artık gizliliğini koruyabilecek gibi görünmüyordu. Olaylar, kızlar kendi aralarından birinin sevimli küçük bir katil olabileceğini düşünmeye başladığından beri daha da kötüye gidecekti.

(Tanıtım Bülteninden)

Kapak Tasarım:Yasin Öksüz

Sevimli Küçük Yalancılar TIKLA PDF İNDİR !Sevimli Küçük Yalancılar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Romantik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Romantik, Sevimli Küçük Yalancılar, Sara Shepard

Yorum Gönder