24 Ocak 2023

Şehzade Selim Yavuz Bahadıroğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Yavuz Bahadıroğlu
Çevirmen: Yavuz Bahadıroğlu

Şehzade Selim indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yavuz Bahadıroğlu olan ve Nesil Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Şehzade Selim eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Şehzade Selim ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Şehzade Selim TIKLA PDF İNDİR !

Şehzade Selim Yazarı Kimdir ?

Şehzade Selim yazarı Yavuz Bahadıroğlu 'dır. Yavuz Bahadıroğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Şehzade Selim PDF indir oku

Şehzade Selim indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Nesil Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Şehzade Selim TIKLA PDF İNDİR !

Şehzade Selim TIKLA PDF İNDİR !
Şehzade Selim, Şirpençe ve Mısır'a Doğru, Yavuz Bahadıroğlu'nun çok sevdiği Osmanlı Padişahı Yavuz Sultan Selim'in hayatını, mücadelesini, kardeşleriyle yaşadığı şehzadeler savaşını, islâm ittihadı fikrini ve ölümünü anlatan nehir romanlardır. Şehzade Selim romanı Yavuz'un Trabzon'daki şehzadelik günlerinden Osmanlı padişahı oluşuna kadar geçen süreyi kapsar. Şirpençe romanı Yavuz'un padişah olmasının ardından kardeşleriyle giriştiği mücadelesini ve Safevi Sultanı Şah ismail ile yaptığı Çaldıran Savaşı'nı anlatır. Mısır'a Doğru romanında ise Mısır'ın fethinden, Yavuz'un ölümüne kadar olan dönemi yansıtır. Milli Eğitim Bakanlığı 21.04.1980 tarih 66001858/12226 sayılı Tebliğler Dergisi'nde yayınlanarak okullara tavsiye edilmiştir.


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 232

Baskı Yılı: 2015


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 160

Baskı Yılı: 2005


Dili: Türkçe
Yayınevi: Nesil Yayınları Şehzade Selim TIKLA PDF İNDİR !

06.08.2009

Sürükleyici

Son derece sürükleyici bir anlatımla yazılmış bir roman. Pek kitap okuyan birisi olmamama rağmen bir buçuk günde bitirdim. Öyle merak ediyorsunuz ki, kitabı okurken ara vermek bile istemiyorsunuz...


25.10.2005

Şehzade Yavuz Selim

Yavuz Sultan Selim´in sultan olmadan önce Amasyadaki doğumundan Trabzon sancağındaki şehzedeliğinden tahta çıkışına kadarki süreyi anlatan bir roman. Bu sürenin tabiidir ki en önemli olay0ları anlatılmış kitapta. Yavuz'un ittihadı İslam ve devletin, milletin bekası için tahtı nasıl istediği ve nasıl aldığını görüyoruz. Uğraş deresindeki baba oğul askerlerin savaşını ise kahrolarak okuduk fakat o da lazım idi. İlk okuduğum zaman sanki daha farklı şeyler de okumuştum gibime geldi ama hatırladıklarım Yavuz hakkındaki başka bir romandan da olabilir. Tarihi seven Yavuz'u seven herkes okumalı...

Şehzade Selim TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Şehzade Selim, Yavuz Bahadıroğlu

Yorum Gönder