23 Ocak 2022

İki Kıyının Avaresi-Hasan Ali Yücel Klasikler Guillaume Apollinaire Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,2 TL
Yazarı: Guillaume Apollinaire
Çevirmen: Nihan Özyıldırım

İki Kıyının Avaresi-Hasan Ali Yücel Klasikler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Guillaume Apollinaire olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık İki Kıyının Avaresi-Hasan Ali Yücel Klasikler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İki Kıyının Avaresi-Hasan Ali Yücel Klasikler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İki Kıyının Avaresi-Hasan Ali Yücel Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

İki Kıyının Avaresi-Hasan Ali Yücel Klasikler Yazarı Kimdir ?

İki Kıyının Avaresi-Hasan Ali Yücel Klasikler yazarı Guillaume Apollinaire 'dır. Guillaume Apollinaire yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

İki Kıyının Avaresi-Hasan Ali Yücel Klasikler PDF indir oku

İki Kıyının Avaresi-Hasan Ali Yücel Klasikler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İki Kıyının Avaresi-Hasan Ali Yücel Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

İki Kıyının Avaresi-Hasan Ali Yücel Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Guillaume Apollinaire (1880-1918): Polonyalı bir göçmenle İtalyan bir subayın oğlu olduğu hariç çocukluğu hakkında fazla bilgi yoktur. 20 yaşındayken geldiği Paris'te avantgarde hareketlerin ortasında bulunmuş, şiire yön vermiştir. I. Dünya Savaşı'nda kafasından yaralanmış ve iki sene sonra ölmüştür. İki Kıyının Avaresi, 1900'lerin başında Paris'e ve Paris'in sanat çevresine bir aşk mektubu olmanın yanı sıra zamanın, hayatın durmaksızın değiştirdiği dekora ve aktörlere mütevazı bir saygı duruşudur.

(Tanıtım Bülteninden)

İki Kıyının Avaresi-Hasan Ali Yücel Klasikler TIKLA PDF İNDİR !İki Kıyının Avaresi-Hasan Ali Yücel Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, İki Kıyının Avaresi-Hasan Ali Yücel Klasikler, Guillaume Apollinaire

Yorum Gönder