24 Ocak 2023

Miami Blues Charles Willeford Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,78 TL
Yazarı: Charles Willeford
Çevirmen: Pınar Güncan

Miami Blues indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Charles Willeford olan ve Çitlembik Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Miami Blues eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Miami Blues ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Miami Blues TIKLA PDF İNDİR !

Miami Blues Yazarı Kimdir ?

Miami Blues yazarı Charles Willeford 'dır. Charles Willeford yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Miami Blues PDF indir oku

Miami Blues indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Çitlembik Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Miami Blues TIKLA PDF İNDİR !

Miami Blues TIKLA PDF İNDİR !
Dedektif Hoke Moseley, dört kişinin hunharca öldürüldüğü bir cinayeti soruşturmakla geç en insanlıktan uzak bir günün ardından, devamlı ikamet ettiği üçüncü sınıf El Dorado Oteli'ndeki odasında bir bardak içkiyle gevşemeye çalışıyordu. Kapı vurulduğunda, bu gevşemenin de etkisiyle olsa gerek, aklına kötü bir şey gelmedi. Ertesi gün gözlerini hastanede, korkunç çürükler içerisinde ve kırılmış olan çenesi protezle tutturulmuş bir halde açtı. On yıldır üstlendiği dosyaları aklından geçirerek, onu bu hale getirecek, silahını ve rozetini çalacak ve en önemlisi, protez dişlerini alıp sıvışacak kadar kendisinden nefret eden kişinin kim olduğunu bulmaya çalıştı. Elindeki zayıf ipuçlarının işaret ettiği yönde ise; anlayışı kıt bir fahişe, kızın hapishane görmüş sevgilisi ve bir Hare Krishna'nın akıl almaz ölümü duruyordu.

Charles Willeford, kronik depresif, her daim paraya sıkışık, kuralları çiğneme aşkıyla yanıp tutuşan Hoke Moseley karakteri ile alışık olduğumuz kusursuz polis tipini yerle bir ed erek polisiye edebiyatta yeni bir çığır açıyor.



Sayfa Sayısı: 263

Baskı Yılı: 2006


Dili: Türkçe
Yayınevi: Çitlembik Yayınları Miami Blues TIKLA PDF İNDİR !Miami Blues TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Miami Blues, Charles Willeford

Yorum Gönder