24 Ocak 2023

Yazların Isırdığı Sarı Oğuz Özdem Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 3,55 TL
Yazarı: Oğuz Özdem
Çevirmen: Oğuz Özdem

Yazların Isırdığı Sarı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Oğuz Özdem olan ve Artshop Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yazların Isırdığı Sarı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yazların Isırdığı Sarı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yazların Isırdığı Sarı TIKLA PDF İNDİR !

Yazların Isırdığı Sarı Yazarı Kimdir ?

Yazların Isırdığı Sarı yazarı Oğuz Özdem 'dır. Oğuz Özdem yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Yazların Isırdığı Sarı PDF indir oku

Yazların Isırdığı Sarı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Artshop Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yazların Isırdığı Sarı TIKLA PDF İNDİR !

Yazların Isırdığı Sarı TIKLA PDF İNDİR !
Herşey kendi ruhunda bir dalda gibi duruyor Ben. yaza eğilimli şair koparıyorum mevsimleri göğünden, gökyüzünden... Zehir zemberek gülümseyişlerimiz sokaklardan topladığımız çaresizlik kadar inatçı. Her şafak ne ekersen gecede kopkoyu yolları kesen sözcükler toprak gibi bedenimi ekip biçen
-çıkarıyorum ek yerlerimi-



Sayfa Sayısı: 80

Baskı Yılı: 2007


Dili: Türkçe
Yayınevi: Artshop Yayıncılık Yazların Isırdığı Sarı TIKLA PDF İNDİR !Yazların Isırdığı Sarı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Yazların Isırdığı Sarı, Oğuz Özdem

Yorum Gönder