24 Ocak 2023

Şeytan Aletleri - Fanzinler ve Öteki Kitaplar Altay Öktem Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,4 TL
Yazarı: Altay Öktem
Çevirmen: Altay Öktem

Şeytan Aletleri - Fanzinler ve Öteki Kitaplar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Altay Öktem olan ve Everest Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Şeytan Aletleri - Fanzinler ve Öteki Kitaplar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Şeytan Aletleri - Fanzinler ve Öteki Kitaplar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Şeytan Aletleri - Fanzinler ve Öteki Kitaplar TIKLA PDF İNDİR !

Şeytan Aletleri - Fanzinler ve Öteki Kitaplar Yazarı Kimdir ?

Şeytan Aletleri - Fanzinler ve Öteki Kitaplar yazarı Altay Öktem 'dır. Altay Öktem yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Şeytan Aletleri - Fanzinler ve Öteki Kitaplar PDF indir oku

Şeytan Aletleri - Fanzinler ve Öteki Kitaplar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Everest Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Şeytan Aletleri - Fanzinler ve Öteki Kitaplar TIKLA PDF İNDİR !

Şeytan Aletleri - Fanzinler ve Öteki Kitaplar TIKLA PDF İNDİR !
Şeytan Aletleri,bir çeşit iletişim aracı olan fanzinleri incelemenin dışında farklı bir işlev Şeytan Aletleri,kültürünün bir parçası olarak gören, fanzin hazırlayarak ya^da fanzinlerde yazarak içindeki isyanı, muhalif duruşu dışavuran birçok kişiyi olumlu ya da olumsuz yönde etkiledi. Hatta, hayatının bir döneminde fanzinlerle içli dışlı olan, kendini fanzinler aracılığıyla ifade eden, sonradan hayatın akışına kapılarak çok farklı yönlere gidenler açısından da bu kitabın önemli bir işlevi olduğunu sanıyorum.Ey okur, bu kitapta anlatılan senin hikâyen değil. Çünkü senin anlatılacak bir hikâyen yok. Hiç olmadı.Onların var!



Sayfa Sayısı: 265

Baskı Yılı: 2006


Dili: Türkçe
Yayınevi: Everest Yayınları Şeytan Aletleri - Fanzinler ve Öteki Kitaplar TIKLA PDF İNDİR !Şeytan Aletleri - Fanzinler ve Öteki Kitaplar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Şeytan Aletleri - Fanzinler ve Öteki Kitaplar, Altay Öktem

Yorum Gönder