19 Ocak 2023

Metrobüs Domates ve Ev Kirası Raşit Ulaş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,1 TL
Yazarı: Raşit Ulaş
Çevirmen: Raşit Ulaş

Metrobüs Domates ve Ev Kirası indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Raşit Ulaş olan ve Profil Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Metrobüs Domates ve Ev Kirası eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Metrobüs Domates ve Ev Kirası ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Metrobüs Domates ve Ev Kirası TIKLA PDF İNDİR !

Metrobüs Domates ve Ev Kirası Yazarı Kimdir ?

Metrobüs Domates ve Ev Kirası yazarı Raşit Ulaş 'dır. Raşit Ulaş yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Metrobüs Domates ve Ev Kirası PDF indir oku

Metrobüs Domates ve Ev Kirası indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Profil Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Metrobüs Domates ve Ev Kirası TIKLA PDF İNDİR !

Metrobüs Domates ve Ev Kirası TIKLA PDF İNDİR !

Artık sevdiğine kavuşamayan kimse yok mu ki türküsü yakılmıyor? Artık ölümden şikayet eden kimse mi yok ki ölüme türkü yakılmıyor? Ölümlere o kadar alıştık ki bunun artık mümkünü yok. Nazım; en fazla bir yıl sürer yirminci asırlarda ölüm acısı diyordu. Biz yirmi birinci asırlıyız ve her gün çocuk ölümleri görmeye alıştık.

(Tanırım Bülteninden)

Metrobüs Domates ve Ev Kirası TIKLA PDF İNDİR !Metrobüs Domates ve Ev Kirası TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Metrobüs Domates ve Ev Kirası, Raşit Ulaş

Yorum Gönder