19 Ocak 2023

Söz Simyacıları Ayhan Bozkurt Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,6 TL
Yazarı: Ayhan Bozkurt
Çevirmen: Ayhan Bozkurt

Söz Simyacıları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ayhan Bozkurt olan ve Everest Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Söz Simyacıları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Söz Simyacıları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Söz Simyacıları TIKLA PDF İNDİR !

Söz Simyacıları Yazarı Kimdir ?

Söz Simyacıları yazarı Ayhan Bozkurt 'dır. Ayhan Bozkurt yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Söz Simyacıları PDF indir oku

Söz Simyacıları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Everest Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Söz Simyacıları TIKLA PDF İNDİR !

Söz Simyacıları TIKLA PDF İNDİR !

Yedi söz simyacısı: Melih Cevdet Anday, Attilâ İlhan, Ece Ayhan, İlhan Berk, Can Yücel, Fazıl Hüsnü Dağlarca ve Metin Altıok... Şimdi bu dünyada olmayan ama yazdıklarıyla insanlara ilham vermiş, yazdıklarıyla yaşayan yedi "söz simyacısı"...

Ayhan Bozkurt bu kitabında portre türünü, hatıralarla harmanlayıp yeni bir "anlatı" tekniğine başvuruyor.

Metin Altıok hariç, söz konusu bütün şairlerle görüşmeleri, o şairlerin gündelik hayatlarına dair kimi detaylar, buluşmalar, konuşulanlar, içilenler... Bu yedi büyük şair, bu metinde kanlı canlı yaşıyor; bize, sözlerinin asla bitmeyeceğini bir daha anımsatıyorlar bir daha. Attilâ İlhan'ın karşısında boğazda kalan süt,Melih Cevdet Anday'ın evinde yenen bir yemek,

Ece Ayhan'la geçen hastane günleri, Can Yücel'in kendine has gürültüsü, İlhan Berk'in bitmeyen şiir çalışmaları, Fazıl Hüsnü Dağlarca'nın Kadıköy'ü, Metin Altıok'a duyulan hasret... Hepsi, şiirin geniş gölgesinde, Ayhan Bozkurt'un kalemiyle bir daha bütünleniyor.

Söz Simyacıları, şiire ve şaire karşı bir saygı duruşu.

Yeni bir saygı duruşu!

(Tanıtım Bülteninden)

Editör: Mehmet Said Aydın

Söz Simyacıları TIKLA PDF İNDİR !Söz Simyacıları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Söz Simyacıları, Ayhan Bozkurt

Yorum Gönder