19 Ocak 2023

Yanlış Rota Kimberly Belle Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,15 TL
Yazarı: Kimberly Belle
Çevirmen: Kimberly Belle

Yanlış Rota indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Kimberly Belle olan ve Hep Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yanlış Rota eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yanlış Rota ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yanlış Rota TIKLA PDF İNDİR !

Yanlış Rota Yazarı Kimdir ?

Yanlış Rota yazarı Kimberly Belle 'dır. Kimberly Belle yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Korku Gerilim türündedir.

Yanlış Rota PDF indir oku

Yanlış Rota indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Hep Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yanlış Rota TIKLA PDF İNDİR !

Yanlış Rota TIKLA PDF İNDİR !

Iris yedinci evlilik yıldönümünün mutlu hayatının sonu olacağını tahmin edemezdi. Kocası iş seyahati için Orlando uçağına bindiertesi sabah. Seattle'a giden bir uçak düştü. Ve havayolu şirketinegöre kocası Orlando'ya giden uçakta değil, Seattle'a giden uçaktaydı. Hiçbir yolcunun sağ kalmadığı uçakta…Bu doğru olamazdı. Muhakkak bir yanlış anlaşılma vardı. Kocasıona asla yalan söylemezdi. Söyler miydi? Yoksa…

Kimberly Belle'den okuru her sayfada şaşırtacak, gerilimin hiçazalmadığı, sürükleyici bir roman: Yanlış Rota.

(Tanıtım Bülteninden)

Yanlış Rota TIKLA PDF İNDİR !Yanlış Rota TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Korku Gerilim
Etiketler; Edebiyat, Roman, Korku Gerilim, Yanlış Rota, Kimberly Belle

Yorum Gönder