18 Ocak 2023

Kutsuz Kuş Nursel Aras Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,0 TL
Yazarı: Nursel Aras
Çevirmen: Nursel Aras

Kutsuz Kuş indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nursel Aras olan ve Öteki Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kutsuz Kuş eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kutsuz Kuş ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kutsuz Kuş TIKLA PDF İNDİR !

Kutsuz Kuş Yazarı Kimdir ?

Kutsuz Kuş yazarı Nursel Aras 'dır. Nursel Aras yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kutsuz Kuş PDF indir oku

Kutsuz Kuş indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Öteki Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kutsuz Kuş TIKLA PDF İNDİR !

Kutsuz Kuş TIKLA PDF İNDİR !

Uzak yollarda kalanları, artık kapısı çalınmayacak evleri, eksilişleri, ölümleri, ayrılıkları anımsadıkça, aynaya her baktığında gözlerini kendinden kaçıracak yer arar, böyle çilekeş ve sürgün bir yaşamın aslında marifet olmadığını düşünür; belleğinde yazlık sinemaların siyah beyaz filmlerinden kalan ve avuçlarında yaralar açan kederli bir sitemle "makûs talihim," diye söylenirdi Tamay.

Gece Seçkin'i uyutup, iki gözünün siyah ve uzun kirpiklerine iki öpücük kondurduktan sonra yatak odasına geçer, sırtını kapıya dayar, sol eli kapının kolunda, sağ eli göğsünün üstünde, gözlerini sımsıkı kapatarak; kalbine gömdüğü için kimselere söyleyemeyeceği, yanına yaklaşılmaz, insanı tüketen, insanı kendine yabancı eden bir sırrın derin ve yakıcı acısıyla sessizce ağlardı.

(Tanıtım Bülteninden)

Kutsuz Kuş TIKLA PDF İNDİR !Kutsuz Kuş TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kutsuz Kuş, Nursel Aras

Yorum Gönder