18 Ocak 2023

Aşk İçin Bir Kelime Emil Robbins Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,15 TL
Yazarı: Emil Robbins
Çevirmen: Bengü Ayfer

Aşk İçin Bir Kelime indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Emil Robbins olan ve Altın Kitaplar yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Aşk İçin Bir Kelime eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Aşk İçin Bir Kelime ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Aşk İçin Bir Kelime TIKLA PDF İNDİR !

Aşk İçin Bir Kelime Yazarı Kimdir ?

Aşk İçin Bir Kelime yazarı Emil Robbins 'dır. Emil Robbins yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Aşk İçin Bir Kelime PDF indir oku

Aşk İçin Bir Kelime indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Altın Kitaplar yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Aşk İçin Bir Kelime TIKLA PDF İNDİR !

Aşk İçin Bir Kelime TIKLA PDF İNDİR !

Amerikalı bir öğrenci olan Bea aşkın doksan dokuz adını bilir. Ancakbilmek yetmez. O, gerçek aşkı tatmak, Leyla ile Mecnun'unbüyüleyici aşkına şahit olmak ve kalbini onların hikâyesiyle daha dabüyütmek ister.Bea, derin bir his arayışında, okuyan herkesi gözyaşlarına boğanünlü aşk hikâyesi Leyla ile Mecnun'un izini sürüp, zor zamanlardangeçen bir Ortadoğu şehrine gider. Zamanla yanında kaldığı aileninönemli bir parçası haline gelir.Kendini evin çalışanı Nisrine'le sokağın karşısında, karakoldaçalışan polis Adel arasındaki imkânsız aşkın içinde bulur. Belki dearadığını her gün tanık olduğu bu aşk hikâyesinde bulacaktır. Belkide onu büyüleyecek derin hislere, onlar sayesinde, bir aileninparçası olduğu bu karışık ülkede kavuşacaktır.

(Tanıtım Bülteninden)

Aşk İçin Bir Kelime TIKLA PDF İNDİR !Aşk İçin Bir Kelime TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Aşk İçin Bir Kelime, Emil Robbins

Yorum Gönder