18 Ocak 2023

Kör Nokta Yasemin Karahüseyin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,9 TL
Yazarı: Yasemin Karahüseyin
Çevirmen: Yasemin Karahüseyin

Kör Nokta indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yasemin Karahüseyin olan ve İz Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kör Nokta eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kör Nokta ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kör Nokta TIKLA PDF İNDİR !

Kör Nokta Yazarı Kimdir ?

Kör Nokta yazarı Yasemin Karahüseyin 'dır. Yasemin Karahüseyin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kör Nokta PDF indir oku

Kör Nokta indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İz Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kör Nokta TIKLA PDF İNDİR !

Kör Nokta TIKLA PDF İNDİR !

Kör Nokta, daha önceki romanlarıyla Türkiye Yazarlar Birliği ve Necip Fazıl ödüllerini de kazanmış olan Yasemin Karahüseyin'in dördüncü romanı. Keskin bir bakışla hayatın en uç noktalarına değin ayrıntıları okura büyük bir kurgunun içinde saklayarak anlatıyor yazar. Kör noktada kaybolanlar, taşların lisanını anlayanlar, ilk emri ormana üfleyenler... mekanlar, objeler, hatıralar... gidenler, sığınanlar, kalanlar... talih, ateş, küçük bir ben... bozkurt, çakır kuşu, mavi topaç... eski mahalle, otel, hurdalık... bir kadın, bir erkek, bir kız çocuğu... çorba, kundura, dolmuş... Yasemin Karahüseyin Kör Nokta'da derin bir çatışmanın içine çekiyor okuyucu.

(Tanıtım Bülteninden)

Kör Nokta TIKLA PDF İNDİR !Kör Nokta TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kör Nokta, Yasemin Karahüseyin

Yorum Gönder