23 Ocak 2023

Dilekçesi Hüzün Hasip Kaplan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,25 TL
Yazarı: Hasip Kaplan
Çevirmen: Hasip Kaplan

Dilekçesi Hüzün indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hasip Kaplan olan ve Cadde Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Dilekçesi Hüzün eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dilekçesi Hüzün ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dilekçesi Hüzün TIKLA PDF İNDİR !

Dilekçesi Hüzün Yazarı Kimdir ?

Dilekçesi Hüzün yazarı Hasip Kaplan 'dır. Hasip Kaplan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Dilekçesi Hüzün PDF indir oku

Dilekçesi Hüzün indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cadde Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dilekçesi Hüzün TIKLA PDF İNDİR !

Dilekçesi Hüzün TIKLA PDF İNDİR !
"Ateşi söndürmek için, bir kırlangıcın gagasında taşıdığı bir damla su gibi, her birey kendince kendi gücü oranında sembolik de olsa bir damla katkıda bulunduğu zaman, damlalardan bir göl oluştuğunu; nehir olup denizlere aktığını görecek, bundan da öte, bireyler ne denli büyük bir güç ve çözüm kaynağı olduklarının farkına vararak, eşit ve özgür bir yurttaş olmanın doyumuna erişeceklerdir. Kardeşliğe, barışa, güvenliğe, huzura giden yol, bir kırlangıcın çabası kadar bir katkı ve fedakarlık gerektiriyor."
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 160

Baskı Yılı: 1999


Dili: Türkçe
Yayınevi: Cadde Yayınları Dilekçesi Hüzün TIKLA PDF İNDİR !Dilekçesi Hüzün TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Dilekçesi Hüzün, Hasip Kaplan

Yorum Gönder