27 Ocak 2023

Kayıp Halife Mustafa Yahya Coşkun Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 5,25 TL
Yazarı: Mustafa Yahya Coşkun
Çevirmen: Mustafa Yahya Coşkun

Kayıp Halife indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mustafa Yahya Coşkun olan ve Kent Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kayıp Halife eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kayıp Halife ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kayıp Halife TIKLA PDF İNDİR !

Kayıp Halife Yazarı Kimdir ?

Kayıp Halife yazarı Mustafa Yahya Coşkun 'dır. Mustafa Yahya Coşkun yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kayıp Halife PDF indir oku

Kayıp Halife indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kent Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kayıp Halife TIKLA PDF İNDİR !

Kayıp Halife TIKLA PDF İNDİR !
Arıyordu. Kilimin üzerindeki deseni tutmaya çalışan çocuk masumiyetiyle… Hakikati görüyor fakat elini her uzattığında desen yerine kilimi yakalıyordu. Halbuki elde etmek istediği; yalnızca kıvrımlarında sorularına cevap bulacağını ümit ettiği ve tüm benliğiyle arzuladığı desendi… Mescide girdiğinde beyninden vurulmuşa döndü. Bosna, Somali, Ruanda geçti gözünün önünden. Ezan sesine kalaşnikoftan çıkan mermilerin sesi karıştı. Hayyal el felah'a mermi çekirdeklerinin taşa vuruşu, Allah-u ekber'e palaların şakırtısı...



Sayfa Sayısı: 113

Baskı Yılı: 2009


Dili: Türkçe
Yayınevi: Kent Kitap Kayıp Halife TIKLA PDF İNDİR !Kayıp Halife TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kayıp Halife, Mustafa Yahya Coşkun

Yorum Gönder