27 Ocak 2023

Theodora Radi Dikici Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 28,0 TL
Yazarı: Radi Dikici
Çevirmen: Radi Dikici

Theodora indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Radi Dikici olan ve Remzi Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Theodora eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Theodora ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Theodora TIKLA PDF İNDİR !

Theodora Yazarı Kimdir ?

Theodora yazarı Radi Dikici 'dır. Radi Dikici yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Theodora PDF indir oku

Theodora indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Remzi Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Theodora TIKLA PDF İNDİR !

Theodora TIKLA PDF İNDİR !
Bizans'ın gizemli imparatoriçesinin soluk kesici romanı...

Bizans imparatoriçesinin 48 yıllık yaşamını, günümüze ulaşan belgelerden de yararlanarak ele alan bu roman, işleniş ve kapsamıyla bir ilki temsil ediyor.

Dünya tarihinde kraliçe, çariçe, sultan ve benzeri unvanlarla hüküm sürmüş kadınlar arasında Theodora kadar güçlü bir imparatoriçe olmamıştır. O, hükmetme gücünü bizzat kendi yaratmış ve herkes ona biat etmiştir.

Tarih onu, bir taraftan cinsellik düşkünü 'elbette gerçek payı vardır' bir kadın olarak tanıtırken, öte yandan çelik gibi bir iradeyle Bizans İmparatorluğu'nu önemli badirelerden kurtaran bir imparatoriçe olarak alkışlamıştır.

Theodora'yı bir yandan zaaflarıyla ve başarılarıyla izleyip hayranlık duyacak, öte yandan Bizans'ın o soluk kesici entrikalarını bir serüven filmi gibi izleyeceksiniz.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 367

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Remzi Kitabevi Theodora TIKLA PDF İNDİR !Theodora TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Theodora, Radi Dikici

Yorum Gönder