16 Ocak 2023

Kadınlar Sever Hikayesi Olan Şeyleri Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı:
Çevirmen:

Kadınlar Sever Hikayesi Olan Şeyleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı olan ve Sola Unitas yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kadınlar Sever Hikayesi Olan Şeyleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kadınlar Sever Hikayesi Olan Şeyleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kadınlar Sever Hikayesi Olan Şeyleri TIKLA PDF İNDİR !

Kadınlar Sever Hikayesi Olan Şeyleri Yazarı Kimdir ?

Kadınlar Sever Hikayesi Olan Şeyleri yazarı 'dır. yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kadınlar Sever Hikayesi Olan Şeyleri PDF indir oku

Kadınlar Sever Hikayesi Olan Şeyleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sola Unitas yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kadınlar Sever Hikayesi Olan Şeyleri TIKLA PDF İNDİR !

Kadınlar Sever Hikayesi Olan Şeyleri TIKLA PDF İNDİR !

Birisi size yalan söylediğinde, ona ne kadar yakın olduğunuz, ruhunuzda açılacak yaranın büyüklüğünü de belirliyor. Tanımıyorsanız çok sorun değil sadece tek seferlik bir aldanma bu ama eğer çok yakınınızsa, inanmışsanız ona, seviyorsanız onu; acıtıyor. Üstelik bir yanınız acıyla yanarken, bu yalan varlığını ve bağlı olduğu gerçekliği sürdürmek zorunda olduğundan siz inanmaya devam ettiğiniz sürece yalan da sizin varoluşunuzu sorgulamaya başlıyor. Tam da o anda bütün köprülerin atıldığını biliyorsunuz.

(Tanıtım Bülteninden)

Kadınlar Sever Hikayesi Olan Şeyleri TIKLA PDF İNDİR !Kadınlar Sever Hikayesi Olan Şeyleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kadınlar Sever Hikayesi Olan Şeyleri,

Yorum Gönder