16 Ocak 2023

Gizli Bahçe 2 Kang Yi-eul Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 29,4 TL
Yazarı: Kang Yi-eul
Çevirmen: Derya Son

Gizli Bahçe 2 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Kang Yi-eul olan ve Olimpos Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Gizli Bahçe 2 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gizli Bahçe 2 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gizli Bahçe 2 TIKLA PDF İNDİR !

Gizli Bahçe 2 Yazarı Kimdir ?

Gizli Bahçe 2 yazarı Kang Yi-eul 'dır. Kang Yi-eul yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Romantik türündedir.

Gizli Bahçe 2 PDF indir oku

Gizli Bahçe 2 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Olimpos Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gizli Bahçe 2 TIKLA PDF İNDİR !

Gizli Bahçe 2 TIKLA PDF İNDİR !

Herkes, o gizli bahçeye girmeli ve aşkın tadına bakmalı...



Küstah CEO Kim Joo Won ile gururlu dublör Gil Ra Im'in şans eseri tanışmaları ve vücut değiştirmeleriyle başlayan son derece komik, bir o kadar da romantik olan hikâyeleri kaldığı yerden devam ediyor!



Aşkları, Deniz Kızı gibi köpüğe mi dönüşecek, yoksa kendilerini Harikalar Diyarında mı bulacaklar? Heyecan dolu bu modern peri masalı, ikinci kitabıyla sonuca ulaşıyor.



Yanlışlıkla kendini Ra Im'in hayatında bulan Joo Won, bu tatlı sert kadına karşı gelişen hislerine anlam vermeye çalışırken kendisiyle de hesaplaşmaya başlamıştır.


Ra Im, gönlünü kazanmaya çalışan bu yakışıklıya rest çekmekte ve kendi duygularını inkâr etmekte ısrarcıdır.



Kavga ettikçe daha çok yakınlaşan çift, farklılıklarının üstesinden gelmeye uğraşırken bir yandan da geleceklerini etkileyecek pek çok farklı mücadeleye girerler.



Zengin, yakışıklı ve zeki Joo Won ile fakir, güzel ve yetenekli Ra Im'in gelgitli aşklarında karmaşa ve sorunlar son bulmazken çevrelerinde de yine aşk, gurur ve gözyaşı hüküm sürmektedir.



Âşık olmak belki de bahçeyle ilgilenmek gibidir. Sizin bahçenizde de güzel çiçeklerin açması dileğimle. Hafif hoş rüzgârların esmesi dileğimle. Parlak güneş ışığının parlaması dileğimle. Ayrıca bazen sihir gibi yağmurun yağması dileğimle.


(Tanıtım Bülteninden)

Gizli Bahçe 2 TIKLA PDF İNDİR !

14.03.2019

Kitabi çok sevdim

Kitap çok iyiydi kitaba başladım gibi okumayı bırakamadım okumanızı tavsiye ederim

Gizli Bahçe 2 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Romantik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Romantik, Gizli Bahçe 2, Kang Yi-eul

Yorum Gönder