25 Ocak 2023

Jako Saba Kırer Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,0 TL
Yazarı: Saba Kırer
Çevirmen: Saba Kırer

Jako indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Saba Kırer olan ve Everest Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Jako eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Jako ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Jako TIKLA PDF İNDİR !

Jako Yazarı Kimdir ?

Jako yazarı Saba Kırer 'dır. Saba Kırer yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Jako PDF indir oku

Jako indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Everest Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Jako TIKLA PDF İNDİR !

Jako TIKLA PDF İNDİR !
Bu kitabın her bölümünde Jako'nun suretinin bir parçası açımlanırken, size, şiir, öykü ve roman formlarını bir arada sunuyor. İster roman olarak, ister öykü ya da şiir olarak okuyacağınız bu metin, aşkı, derinliği, dipleri, girdabı edebiyatla yeniden var etmeyi deniyor.

Daha önce edbiyat eleştirilerinden tanıdığımız Saba Kırer bu ilk kitabıyla edebiyata yeni bir soluk getiriyor. Bir aşk öyküsünü en inceldiği noktaya kadar sürükleyen bu kitap, uzun süre etkisinde kalacağınız bir roman.



Sayfa Sayısı: 112

Baskı Yılı: 2008


Dili: Türkçe
Yayınevi: Everest Yayınları Jako TIKLA PDF İNDİR !Jako TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Jako, Saba Kırer

Yorum Gönder