25 Ocak 2023

Seni Dinleyen Biri Cihan Aktaş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,11 TL
Yazarı: Cihan Aktaş
Çevirmen: Cihan Aktaş

Seni Dinleyen Biri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Cihan Aktaş olan ve Kapı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Seni Dinleyen Biri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Seni Dinleyen Biri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Seni Dinleyen Biri TIKLA PDF İNDİR !

Seni Dinleyen Biri Yazarı Kimdir ?

Seni Dinleyen Biri yazarı Cihan Aktaş 'dır. Cihan Aktaş yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Seni Dinleyen Biri PDF indir oku

Seni Dinleyen Biri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kapı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Seni Dinleyen Biri TIKLA PDF İNDİR !

Seni Dinleyen Biri TIKLA PDF İNDİR !
Rutubetli hava yürüyüşümü ağırlaştırıyor, ayaklarımın denetimini yitiriyorum. İki ayağım sanki iki palet; yürürken elimde olmadan dışa doğru açılıyor. Yazın dağlara yürürdüm eskiden ya da yüzerdim; üç yaz oldu denize girmiyorum. Hiçbir zaman hanım hanımcık adımlar atabilen biri olmadım, uçar gibi, kaçar gibi bir tepeye tırmanıyor, bir maniayı aşıyor gibi yürürdüm. Bir müzik sesi ulaştığında kulaklarıma, mesela Reşid Behbudov'dan Azeri bir parça duyduğumda, derinlerime kök salmış biri, yeşil dağlardan koparılmış bir büyükanneannesi olan Çerkez kızı, dans adımları atarak havalara sıçramak isterdi. Yürürken bastığım yere dikkat etmediğimi söylerdi Halil; uzun yürüyüşlerimizde iki üç kez düşmekten kurtarmıştı beni. Orada bir çukur, şurada sürpriz bir basamak, daha ileride hesaba katılmayan bir boşluk ve ben yeryüzüne değil gökyüzüne bakarak yürümek istiyorum. "Salınarak yürümeyin öyle", derdi Zehra eskiden, Betül'le ikimize ki özellikle benim salınarak yürüdüğüm hiç söylenemezdi. "Yürürken melekleri hatırlamalı, melekleri hatırlatmalıyız." "Sen melek değilsin, ben de değilim; hem meleklerin nasıl yürüdüğünü de bilmiyoruz." "Ne bileyim, işte, sokakta yürürken kadınlığı öne çıkmayan bir kadın, bir hanımefendi gibi yürümelisin."



Sayfa Sayısı: 466


Dili: Türkçe
Yayınevi: Kapı Yayınları Seni Dinleyen Biri TIKLA PDF İNDİR !Seni Dinleyen Biri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Seni Dinleyen Biri, Cihan Aktaş

Yorum Gönder