25 Ocak 2023

İlahi El Koyuş - Akp Kıskacında Medya Kutlu Esendemir Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,25 TL
Yazarı: Kutlu Esendemir
Çevirmen: Kutlu Esendemir

İlahi El Koyuş - Akp Kıskacında Medya indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Kutlu Esendemir olan ve Cadde Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık İlahi El Koyuş - Akp Kıskacında Medya eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İlahi El Koyuş - Akp Kıskacında Medya ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İlahi El Koyuş - Akp Kıskacında Medya TIKLA PDF İNDİR !

İlahi El Koyuş - Akp Kıskacında Medya Yazarı Kimdir ?

İlahi El Koyuş - Akp Kıskacında Medya yazarı Kutlu Esendemir 'dır. Kutlu Esendemir yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Röportaj türündedir.

İlahi El Koyuş - Akp Kıskacında Medya PDF indir oku

İlahi El Koyuş - Akp Kıskacında Medya indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cadde Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İlahi El Koyuş - Akp Kıskacında Medya TIKLA PDF İNDİR !

İlahi El Koyuş - Akp Kıskacında Medya TIKLA PDF İNDİR !
Sabah ve ATV'ye el koyma sürecinde yaşananlar kitaplaştırıldı.
Gazeteci Kutlu Esendemir'in Yeni Harman dergisinde yayınlanan röportajlarını bir araya getirerek yazdığı kitapta o dönemde Sabah`ın Genel Yayın Müdürü Fatih Altaylı, Yavuz Semerci, Ahmet Ertürk, Balçiçek Pamir ve Aydın Ayaydın ile çarpıcı röportajlar yapmıştı.
El koyma sürecinde yaşananları yaşayanların gözünden anlatan röportajlar geçtiğimiz yıl Yeni Harman dergisinde ses getirmişti.

Sabah Gazetesinin Genel Yayın Müdürü iken TMSF`nin el koyması ile gazete ile yolları ayrılan Fatih Altaylı, yaşanan el koyma sürecinin ekonomik tahlilini yapan Yavuz Semerci, el koymayı gerçekleştiren TMSF başkanı Ahmet Ertürk, bu süreçte Ergun Babahan tarafından işten çıkartılan Balçiçek Pamir ve Aydın Ayaydın'ın röportajları Yeni Harman dergisinde yayınlanmış ve karanlık süreç kısmen aydınlatılmıştı.

Gazeteci Kutlu Esendemir de titiz bir röportajcılık örneği vererek yaptığı seri röportajlarla dönemde yaşananları insan ilişkilerini, kriz ortamlarında yönetime gelebilmek için bir dönem yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen insanların biribirini sırtlarından vurmasının sürecini ve bu dönemde oluşan yeni dengeleri de anlatmıştı.



Sayfa Sayısı: 228

Baskı Yılı: 2008


Dili: Türkçe
Yayınevi: Cadde Yayınları İlahi El Koyuş - Akp Kıskacında Medya TIKLA PDF İNDİR !İlahi El Koyuş - Akp Kıskacında Medya TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Röportaj
Etiketler; Edebiyat, Röportaj, İlahi El Koyuş - Akp Kıskacında Medya, Kutlu Esendemir

Yorum Gönder