24 Ocak 2023

İntihar-Zamanımızın Kahramanı Kaan Arslanoğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,2 TL
Yazarı: Kaan Arslanoğlu
Çevirmen: Kaan Arslanoğlu

İntihar-Zamanımızın Kahramanı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Kaan Arslanoğlu olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık İntihar-Zamanımızın Kahramanı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İntihar-Zamanımızın Kahramanı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İntihar-Zamanımızın Kahramanı TIKLA PDF İNDİR !

İntihar-Zamanımızın Kahramanı Yazarı Kimdir ?

İntihar-Zamanımızın Kahramanı yazarı Kaan Arslanoğlu 'dır. Kaan Arslanoğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

İntihar-Zamanımızın Kahramanı PDF indir oku

İntihar-Zamanımızın Kahramanı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İntihar-Zamanımızın Kahramanı TIKLA PDF İNDİR !

İntihar-Zamanımızın Kahramanı TIKLA PDF İNDİR !
Zamanımızın Bir Kahramanı -
Kaan Arslanoğlu
"Geçsin mi karşıya? Düşsün mü düşmesin mi? Boşlukta asılı kalıyor öylece. Bakışları karşıda, basmaya çalışacağı kaygan otlarla kaplı kenarda. Kenara yakın büyükçe birkaç taş yükseliyor suyun içinden. Akıntı orada iyice çalkalanıp köpükleniyor (...) Buradaydı işte. Ne zamandır düşlediği ülkede. Kaçmak için en uygun yerde. Kendi içindeydi. Yaşam buydu artık.
Zayıf sarı bir ışığın aydınlattığı alacakaranlık alçak bir tente altında. Duvarlar kıpırdıyor, hafif hafif gelip gidiyor, kırışıyor, düzleşiyor."
İçinde boğulduğun kentten, insanlardan kaçıp sarp bir dağ zirvesinde yaşamı sorgulamak… Olan bitenin muhasebesini yapmak… Çekişmeleri geride bırakmak… Bazen kendi gözünden etrafındakilere bazen de onların gözünden kendine bakmak… Tepeden her şeyi gören/bilen bir tanrı gibi.
Kaan Arslanoğlu, altıncı romanı İntihar'da, kıstırılmış bir çağımız insanının geriye çekilip kendiyle yüzleşmesini anlatıyor. Camus'nün sorduğu o can alıcı soruya: yaşamın yaşanmaya değip değmeyeceği sorusuna cevap arayan bir kahramanın kendine tutunma çabası…



Sayfa Sayısı: 242

Baskı Yılı: 2005


Dili: Türkçe
Yayınevi: İthaki Yayınları İntihar-Zamanımızın Kahramanı TIKLA PDF İNDİR !İntihar-Zamanımızın Kahramanı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, İntihar-Zamanımızın Kahramanı, Kaan Arslanoğlu

Yorum Gönder