24 Ocak 2023

Ölümüme İlişkin Bir Yazı Celal Soydan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 5,6 TL
Yazarı: Celal Soydan
Çevirmen: Celal Soydan

Ölümüme İlişkin Bir Yazı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Celal Soydan olan ve İmge Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ölümüme İlişkin Bir Yazı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ölümüme İlişkin Bir Yazı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ölümüme İlişkin Bir Yazı TIKLA PDF İNDİR !

Ölümüme İlişkin Bir Yazı Yazarı Kimdir ?

Ölümüme İlişkin Bir Yazı yazarı Celal Soydan 'dır. Celal Soydan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Öykü türündedir.

Ölümüme İlişkin Bir Yazı PDF indir oku

Ölümüme İlişkin Bir Yazı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İmge Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ölümüme İlişkin Bir Yazı TIKLA PDF İNDİR !

Ölümüme İlişkin Bir Yazı TIKLA PDF İNDİR !
Ölümüme İlişkin Bir Yazı 'da Doğu kültürleri, dilleri ve dinlerinin harmanlandığı Pakistan-Hindistan bölgesinin egzotik kültür yapısından renkli imgeler yer alıyor. Kah bölge insanının mizah anlayışı ve gezi izlenimlerinin, kah gündelik yaşamından kesitlerin sergilendiği öyküler okuru zengin bir kültür sentezinin çarpıcı öğeleriyle tanıştırılıyor. Kişiler, olayların örgüsü, atmosfer ve bireysel gözlemler, yer yer bir kara mizah anlatımıyla karşımıza çıkıyor. Yoksul, umarsız ama gülmeyi asla bırakmayan insanların yarattığı dünyanın büyüleyici görünümü, birçok etnik kökenin, değişik diller ve dinlerin sentezi içinde rengarenk bir yelpaze gibi önümüze seriliyor.



Baskı Yılı: 2005


Dili: Türkçe
Yayınevi: İmge Kitabevi Ölümüme İlişkin Bir Yazı TIKLA PDF İNDİR !Ölümüme İlişkin Bir Yazı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Öykü
Etiketler; Edebiyat, Dünya Öykü, Ölümüme İlişkin Bir Yazı, Celal Soydan

Yorum Gönder