15 Ocak 2023

Haydi 2 Fazıl Hüsnü Dağlarca Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,87 TL
Yazarı: Fazıl Hüsnü Dağlarca
Çevirmen: Fazıl Hüsnü Dağlarca

Haydi 2 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Fazıl Hüsnü Dağlarca olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Haydi 2 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Haydi 2 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Haydi 2 TIKLA PDF İNDİR !

Haydi 2 Yazarı Kimdir ?

Haydi 2 yazarı Fazıl Hüsnü Dağlarca 'dır. Fazıl Hüsnü Dağlarca yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Haydi 2 PDF indir oku

Haydi 2 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Haydi 2 TIKLA PDF İNDİR !

Haydi 2 TIKLA PDF İNDİR !

Yapı Kredi Yayınları, Fazıl Hüsnü Dağlarca'nın ölümünün ardından kitaplarına girmemiş şiirleri "Kaçaklar" üst başlığıyla yayımlamaya başlamıştı. İşte bu "Haydi 2" kitabı, "Kaçaklar" dizisinin ikinci cildidir. Aynı zamanda Dağlarca'nın 1968'de yayımlanan "Haydi" adlı dörtlüklerden oluşan kitabının devamı niteliğindedir. Bu kitapla, Dağlarca'nın kamuya açılmamış arşivlerinde olduğu bilinen büyük bir "dörtlük" toplamı gün yüzüne çıkıyor.



Çok deme sen


Dörtlüklerime benim


Bir bir dağıtsam onları


Birer sözcük bile düşmez ellerinize



(Tanıtım Bülteninden)



Haydi 2 TIKLA PDF İNDİR !Haydi 2 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Haydi 2, Fazıl Hüsnü Dağlarca

Yorum Gönder