15 Ocak 2023

Madam Bovary Mini Kitap Gustave Flaubert Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,3 TL
Yazarı: Gustave Flaubert
Çevirmen: Tahsin Yücel

Madam Bovary Mini Kitap indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Gustave Flaubert olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Madam Bovary Mini Kitap eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Madam Bovary Mini Kitap ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Madam Bovary Mini Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Madam Bovary Mini Kitap Yazarı Kimdir ?

Madam Bovary Mini Kitap yazarı Gustave Flaubert 'dır. Gustave Flaubert yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Madam Bovary Mini Kitap PDF indir oku

Madam Bovary Mini Kitap indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Madam Bovary Mini Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Madam Bovary Mini Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Ünlü İngiliz romancı ve eleştirmen Arnold Bennett, klasik tanımını yaparken, "Herkesin okuduğu sanılan ve herkesin okuduğunu sandığı kitap," demişti. Italo Calvino'ya göre ise klasik, "İlk okunduğunda verdiği keşif duygusunu her okunuşunda yeniden veren kitap"tır. Fransız edebiyatında "gerçekçiliğin babası" olarak kabul edilen Gustave Flaubert'inMadam Bovary'si, bu iki ustanın klasik tanımlarına en uygun düşen eserlerden biridir.


XIX. yüzyıl taşra burjuvazisinin yaşamını gerçekçi bir anlatımla sergileyen, ilk yayımlandığında ahlakdışılık suçlamasıyla dava konusu olanMadam Bovary, hem edebiyatta yeni bir çağ açmış hem de eskidikçe yenileşen, yaşlandıkça gençleşen pek az romandan biri olarak günümüze ulaşmıştır.



(Tanıtım Bülteninden)



Madam Bovary Mini Kitap TIKLA PDF İNDİR !Madam Bovary Mini Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Madam Bovary Mini Kitap, Gustave Flaubert

Yorum Gönder