15 Ocak 2023

Elmet Fiona Mozley Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,89 TL
Yazarı: Fiona Mozley
Çevirmen: Fiona Mozley

Elmet indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Fiona Mozley olan ve Çınar Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Elmet eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Elmet ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Elmet TIKLA PDF İNDİR !

Elmet Yazarı Kimdir ?

Elmet yazarı Fiona Mozley 'dır. Fiona Mozley yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Elmet PDF indir oku

Elmet indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Çınar Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Elmet TIKLA PDF İNDİR !

Elmet TIKLA PDF İNDİR !

Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden)

On dört yaşındaki Daniel, ablası Cathy ve babasıyla birlikte modern şehirden uzakta sakin bir yaşam sürer. Ne var ki sakin yaşamın arkasında toplumsal ayrışmaların tetiklediği bir gerilim yatar. Bu, kendi elleriyle inşa ettikleri evlerinde iyilik-kötülük çatışmasının ortasında ayakta kalmaya çalışan bir ailenin yaşadığı, sessiz ama derinden bir gerilimdir.

İngiliz edebiyatının başarılı genç yazarlarından Fiona Mozley, 2017 Man Booker Ödülü'ne aday olan ilk romanında, insanın ruhunda usul usul büyüyen karanlığın, dünyevi arzularla filizlenen kötülüğün öyküsünü anlatıyor. Elmet, intikam, özveri, şiddet ve masumiyet gibi kavramların arasındaki kalın çizgilerin inceldiği, yıkılmamaya çalışan bir "ev" üzerine tekinsiz, hüzünlü ve gizemli bir roman.

"Cezbedici… Şiirsel ve efsanevi bir eser." - The New York Times -

Elmet TIKLA PDF İNDİR !Elmet TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Elmet, Fiona Mozley

Yorum Gönder