14 Ocak 2023

Gözlerini Kapatmadan Göremezsin Yasin Asma Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,0 TL
Yazarı: Yasin Asma
Çevirmen: Yasin Asma

Gözlerini Kapatmadan Göremezsin indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yasin Asma olan ve Düşün Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Gözlerini Kapatmadan Göremezsin eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gözlerini Kapatmadan Göremezsin ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gözlerini Kapatmadan Göremezsin TIKLA PDF İNDİR !

Gözlerini Kapatmadan Göremezsin Yazarı Kimdir ?

Gözlerini Kapatmadan Göremezsin yazarı Yasin Asma 'dır. Yasin Asma yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Gözlerini Kapatmadan Göremezsin PDF indir oku

Gözlerini Kapatmadan Göremezsin indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Düşün Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gözlerini Kapatmadan Göremezsin TIKLA PDF İNDİR !

Gözlerini Kapatmadan Göremezsin TIKLA PDF İNDİR !

Dostum sana bir şey söyleyeyim.
Bir derdin olduğunda ona söyle sadece, ona, sahibine.
Başka kimseye değil, sadece ona.
O'dur her şeye kadir iyiler, çok nadir.
Tek sensin sanma yüreği kor,
Hastalık geldiyse, bir de uzun sürünce yaşam artık zor.
Dostum unutmadan söyleyeyim O'na derdini nasıl anlatacağını;
Bir sıkıntı olduğunda hemen gözlerini kapat yoğun duygularla,
Çünkü "gözlerini kapatmadan göremezsin!"

Yayınevimiz bünyesinde çok nadir şiir kitabı yayınlıyoruz. Fakat elinizde tuttuğunuz bu şiir kitabının ve şiirlerin çok ayrı bir hikayesi var. Kendisine 5 yıl önce ALS Hastalığı teşhisi konulan Yasin Asma ağabeyimizin bize ulaşması ile başladı bu kitabın yolculuğu. Fakat tanışıklığımız yayınevimizin ilk kitaplarının ilk baskılarına, yani 90'lı yıllara dayanıyor. Bizim bile arşivimizde bulmakta zorlandığımız ilk baskılarımız kendisinin kütüphanesinin ön raflarını süslüyor. Yasin Asma, kendisine konulan hastalık teşhisinin ardından beş yıl içerisinde bütün hareket kabiliyetini kaybetmesine rağmen hayata tutunma umudunu hiç kaybetmeyen, kalemini elinden bırakmayan, kendisi gibi ALS Hastalığı teşhisi konulmuş bütün hastalara umut olması için bir dernek açılmasına önayak olan, sevgi dolu bir ağabeyimiz. Bu kitaptaki şiirler onun hayat öyküsünün, durduğu durakların, öfke ve mutluluğun, korku ve ümidin bir arada bulunduğu, yani bize hayatın ta kendisini anlatan dizelerden oluşuyor. Bu şiir kitabını başta Yasin Asma ağabeyimiz olmak üzere bütün ALS Hastalarına fiili bir dua olarak adıyor ve hepsine Allah'tan acil şifalar diliyoruz.

(Tanıtım Bülteninden)

Gözlerini Kapatmadan Göremezsin TIKLA PDF İNDİR !Gözlerini Kapatmadan Göremezsin TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Gözlerini Kapatmadan Göremezsin, Yasin Asma

Yorum Gönder