15 Ocak 2023

Kitap-lık Dergisi Sayı 206 Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,0 TL
Yazarı:
Çevirmen:

Kitap-lık Dergisi Sayı 206 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kitap-lık Dergisi Sayı 206 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kitap-lık Dergisi Sayı 206 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kitap-lık Dergisi Sayı 206 TIKLA PDF İNDİR !

Kitap-lık Dergisi Sayı 206 Yazarı Kimdir ?

Kitap-lık Dergisi Sayı 206 yazarı 'dır. yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Aylık Dergi türündedir.

Kitap-lık Dergisi Sayı 206 PDF indir oku

Kitap-lık Dergisi Sayı 206 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kitap-lık Dergisi Sayı 206 TIKLA PDF İNDİR !

Kitap-lık Dergisi Sayı 206 TIKLA PDF İNDİR !

Memet Baydur kitap-lık dergisinde
Yapı Kredi Yayınları tarafından yayımlanmakta olan kitap-lık dergisinin 205. sayı dosya konusu "Memet Baydur: Oyunlarıyla Yaşayan". Cevat Çapan, M. Sadık Aslankara, Hasan Bülent Kahraman, Hakan Savlı, Alişan Çapan, Fatma Karaaslan, Gürol Tonbul yazılarıyla Memet Baydur'un oyunlarını ve dünyasını anlatıyorlar.
Dergide Gonca Özmen'in Murat Nemet-Nejat'la modern şiirimizin ana çizgileri, şiir çevirisi ve Amerika'daki şiir yayıncılığı üstüne yaptığı uzun bir söyleşi dikkat çekiyor. Mehmet Ergüven, Uğur Kökden, Pelin Özer, Metin Celâl, Ersun Çıplak, Donat Bayer, Yunus Alıcı, Nilay Kaya, Ahmet Sait Akçay yazıları; Nuray Tekin, Haydar Ergülen, Mustafa Ruhi Şirin, Kenan Biberci, Elif Erdoğan, Bilgehan Tufan, Soner Sert, Atakan Boran, Hülda Öklem Süloş öyküleri ve Ali Volkan Erdemir, Barış Acar söyleşileriyle kitap-lık dergisinin 205. sayısında.

kitap-lık 27 yıldır iyi edebiyatın adresi.

(Tanıtım Bülteninden)

Kitap-lık Dergisi Sayı 206 TIKLA PDF İNDİR !Kitap-lık Dergisi Sayı 206 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Aylık Dergi
Etiketler; Edebiyat, Aylık Dergi, Kitap-lık Dergisi Sayı 206,

Yorum Gönder